Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je oduševila sve verne fanove.

Aleksandra Prijović nedavno je objavila novi album koji je publika odlično prihvatila. Dok region sluša „Zvuk tišine“, ona već ima visoke ciljeve za sledeću godinu.

PROČITAJTE VIŠE:

Deset godina je prošlo od njenog učestvovanja u takmičenju „Zvezde Granda“, a Aleksandra se odlučila za veliki korak. Naime, mlada pevačica zakazala je za sledeću godinu veliki solistički koncert.

„Već dve-tri godine me pitaju za koncert u ‘Areni’, ali ja nikada nisam želela da žurim sa tim jer verujem da za sve postoji vreme, prosto osetiš kada je trenutak. Tako da ja sa velikim oduševljenjem sada mogu da otkrijem da smo mi zakazali ‘Arenu’. Još uvek datum ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, ali ‘Arena’ je zakazana za sledeću godinu“, ponosno je priznala Aleksandra za emisiju „Ekskluzivno“.

Mnoge interesuje da li će trogodišnji sin Aleksandar koga je dobila u braku sa Filipom Živojinovićem uskoro dobiti brata ili sestru.

„Volela bih da rodim ćerku, da Aki ima sestru. Nismo ni Aleksandra planirali, pa se desio“, kroz osmeh je rekla pevačica.

BONUS VIDEO: Nastup Seke Aleksić i Aleksandre Prijović na Jahorini

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)