Stefan Živojinović i Aleksandra Prijović
Stefan Živojinović i Aleksandra Prijović Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs/Ivan Dinić/Nova S

Aleksandra Prijović je u nedavnom intervjuu govorila o odnosu sa suprugom Filipom, ali i o odnosu s njegovom porodicom, te razjasnila gde je nestao Stefan Živojinović, koji se jedno vreme bavio pevanjem.

Dugo se u medijima nagađalo zašto se Stefan povukao iz javnosti, te u kakvom je odnosu sa roditeljima, a pevačica je sada razjasnila nedoumice.

Osim toga, Aleksandra Prijović je rasvetlila priče o navodnom razvodu od Filipa, te opisala njihov odnos.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

„Ne pogađaju me te priče, jer znam da to nije tako. Nikada nismo bili pred razvodom. Mene najviše nerviraju situacije kada ispadnem prema nekom korektna, a onda se pređu granice koje ne volim. Odabrala sam ovakav život i kada sam počinjala, želela sam sve ovo. Bavim se poslom kojim se bavim i privatnost nemam“, govori pevačica.

Osim toga, on je razjasnila zašto Stefana više nema u javnom životu, pa potom otkrila da li se viđaju i u kakvom su odnosu.

Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

„Stefan ne peva više i povukao se iz javnog života. Filip ga viđa više od mene. Sa svima iz porodice komunicira, nije više na Bežanijskoj kosi i to je problem što se uživo ne srećemo. Preselio se“, ispričala je ona za „Blic“.

Bonus video

Lepa Brena sa suzama u očima: Konačno sam se okupila s porodicom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar