Aleksandra Mladenović okupila pola estrade na žurci

Showbiz 02. jun. 202122:24 > 22:27
Podeli:
rođendan aleksandre mladenović
Aleksandra Mladenović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Aleksandra Mladenović večeras je organizovala žurku povodom svog 27. rođendana na koji je pozvala pola "Grand" produkcije.

PROČITAJTE JOŠ

Folkerka je među prvima stigla u restoran, pa je kao prava domaćica dočekivala goste na vratima. Koliko god da je danas srećna i radosna zbog lepih čestitiki i poklona, Aleksandra nam se prvo požalila da mora da snake koji kilogram, a potom se pohvalila da je konačno počela da radi.

„Osećam se i dalje mladom, pa neka sam sa srećom napunila 27 godina. Dobila sam koji kilogram više, ali i to se da popraviti“, rekla je Aleksandra i dodala da li je zadovoljna stvarima koje je postigla do sada.

„Zadovoljna sam, ali nisam ispunila baš sve. Planirala sam da objavim još jedan album, ali me je korona sprečila u tome. Moraće malo da sačeka. Sada mi je prioritet da krenem da radim i počela sam već. Polako se vraćam u formu“, kazala je Aleksandra.

Pevačica se potrudila za specifičnu rođendansu dekoraciji, ali i specijalitete koji su bili posluženi na svedskom stolu.

Među prvima je stigla Vanja Mijatović sa verenikom Aleksandrom, a zatim Andreana Čekić, Tamara Milutinović, Jana Todorović, Sloba Vasić, kompozitori Saša Nikolić i Milan Miletić, voditelj Milan Milošević i mnogi drugi, koji su pripremljeni za večerašnju žurku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.