Foto: Bojan Stevanović

Kafana na njegov način.

Prijateljstvo izmedju Aleksandre Kovač i Aleksandra Sofronijevića traje godinama, a ona je sada za njegov orkestar napisala pesmu „Ej, kafano“.

PROČITAJTE JOŠ:

Osim muzike, Aleksandra potpisuje i tekst, dok se aranžmanom bavio sam Sofronijević.

Foto: Bojan Stevanović

„Ovo je jedna vrlo posebna, emotivna i snažna pesma, od onih koje ostaju za sva vremena. ‘Ej, kafano’ zapravo je jedna prava ženska kafanska pesma, kakvih skoro uopšte nema u našoj narodnoj muzici, a posebno je zanimljivo to što ju je napisala upravo žena, naša prijateljica i vrhunska kompozitorka Aleksandra Kovač“, kaze Sofronijević i dodaje:.

„Naše pevačice Mima i Ana otpevale su ovu pesmu sa puno emocije i derta. Srećan sam što će naša publika, posebno ženska, uživati u ovoj pesmi i fantastičnom spotu koji verno prenosi atmosferu pesme.“

Foto: Bojan Stevanović

Spot za pomenutu pesmu radili su Bojan Stevanović i Miloš Đorđević, dok se za kompletan staljing svih učesnika pobrinuo Mladen Baron.

Foto: Bojan Stevanović

Ovo je, inače, samo jedna u nizu pesama koje je orkestar Aleksandra Sofronijevića snimio i koja je pokazatelj njihove ozbiljnosti i namere da se bave sopstvenom karijerom, mimo muzičke pratnje poznatih pevača u regionu.

Acinu novu pesmu možete poslušati u video prilogu ispod:

BONUS VIDEO: Aca Sofronijević o Beoviziji

Komentari

Svi komentari (0)