Foto: EPA-EFE/WARREN TODA

Njih dvoje u ljubavi su bili četiri godine.

Nekadašnji profesionalni igrač bejzbola Aleks Rodrigez gostovao je u emisiji „Who‘s Talking to Chris Wallace?“ i tu govori o mnogim stvarima, između ostalog  i o propaloj veridbi sa pevačicom Dženifer Lopez.

PROČITAJTE JOŠ:

On i Dženifer raskinuli su u aprilu prošle godine nakon četiri godine veze, a ona je nedugo nakon toga ponovo uplovila u romansu sa glumcem Benom Aflekom, za kog se nedavno i udala.

„Iskreno, smeta li ti to što je samo nekoliko dana nakon vašeg raskida ona viđena s Benom Aflekom, te se na kraju i udala za njega, a ne za tebe“; pitao je voditelj Rodrigeza.

„Pre svega bih želeo da kažem da mi je drago što nikada neću biti predsednički kandidat jer bi me ubio“, odgovorio mu je u šali Rodrigez i zatim nastavio: „Gledajte, to s Dženifer je bilo dobro iskustvo. I njoj i njenoj deci, koja su pametna, lepa i divna, želim im sve najbolje“, odgovorio je Aleks.

„To je to?“, upitao ga je voditelj.

„To je to“, potvrdio je on kratko.

Osim sa Dženifer, Aleks Rodrigez se zabavljao i sa Madonom, Kejt Hadson i Kameron Dijaz, a bio je i u braku sa Sintijom Skartis sa kojom ima dvoje dece. Voditelj ga je zato pitao i da li smatra da je „dobar materijal za brak“ ili samo voli da se udvara ženama.

„Mislim da kada pogledaš moj život, Kris, setićeš se da sam spomenuo kako me, kad sam imao 15 godina, Sports Illustrated nazvao vrhunskim igračem u zemlji. A u to sam vreme bio Aleks Rodrigez. A onda negde usput, s 24 godine dobijam ugovor vredan 250 miliona dolara i verovatno sam tada malo skrenuo s puta i postao A-Rod,“ objasnio je Rodrigez i dodao da tokom svojih 20-ih i 30-ih verovatno baš i nije bio „najbolji dečko‘“.

„Mislim da ću biti predivan partner ili muž i otac zbog svih lekcija koje sam naučio iz svojih najvećih životnih grešaka“, dodao je Rodrigez.

BONUS VIDEO: Madona: Pop ikona koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda

Komentari

Svi komentari (0)