Ako to ne uradite, pocepaću vam ugovore: Isak Šabanović o uslovu Saše Popovića

Showbiz 14. dec. 202112:44 > 20:11
Podeli:
zvezde granda finale
Isak Šabanović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Isak Šabanović s razlogom može da kaže da mu je 2021. bila uspešna godina, verovatno i jedna od najuspešnijih ikada, uzimajući u obzir popularnost koju je stekao kroz takmičenje ''Zvezde Granda''.

Pamtiće je, kako kaže, do kraja života, najpre po prvoj pesmi u svojoj muzičkoj karijeri, a zatim i po potpuno drugačijem načinu života koji vodi.

Međutim, pored svega navedenog desila mu se i jedna od najbitnijih stvari, samo šest meseci nakon finala, a to je rešenje stambenog pitanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?Isak Šabanović ? (@isakciksy)

„Kupio sam stan, doduše ne u Beogradu, već u Podgorici, ali srećan sam“, kaže Isak skromno, iako nije mala stvar sa samo 26 godina imati svoj krov nad glavom, prenosi Grand Online.

„Nama je Saša Popović rekao ‘Ko ne kupi kroz dve godine stan, ja ću lično da mu pocepam ugovor’. I eto ja sam kupio kroz šest meseci, ali možda za dve godine bude i u Beogradu“, dodao je pevač.

Sasa Popovic
Saša Popović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

 

PROČITAJTE JOŠ

Fokus mu je trenutno isključivo na karijeri, te se nada da će u 2022. objaviti novu pesmu koju će publika zavoleti, a kako izdavanje celog albuma iziskuje mnogo novca, Isak će sa tom idejom za sada sačekati.

„Biće jedna ili dve pesme, valjda početkom godine. Skup je to sport koliko god se činilo ljudima da nije. Od kada sam u priči sa dobrim tekstopisicima i producentima, shvatio sam da to nije igračka. Treba to dobro i platiti ali zato se mora raditi“, kaže pevač.

Bonus video

Snimak s prve audicije Isaka Šabanovića za Zvezde Granda: Zbunio se, pa plakao

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar