Foto: Antonio Ahel/ATAImages, E-Stock

Pevač Aco Pejović i pevačica Emina Jahović već dugo najavljuju duet. Spekulisalo se da do saradnje neće ni doći, ali sada je pevač otkrio o čemu se radi.

Naime, Aco je rekao da je za odugovlačenje kriva Emina.

PROČITAJTE JOŠ:

„Da, jesmo dugo najavljivali, ja sam i hteo da se to mnogo pre dogodi, ali Emina ima tu neke natalne karte, i veruje u to. Njena je pesma, pa sam pustio da ona sve odluči. Juče smo snimali spot i to čak 20 sati“, rekao je on, pa otkrio da li on veruje u natalne karte.

„Mene to stvarno ne zanima, nemam ništa protiv toga, ali nisam stvarno u tome“, istakao je pevač, a onda se dotakao teme vere i religije.

„Vera se ne otkriva, ona se usađuje. Ja se trudim da budem vernik. Za mene je to ljubav, praštanje, davanje, poverenje, na tome se zasniva. Nije vera u tri reči, ali nemamo sada vremena za to“, pevač je potom prokomentarisao pobedu Hrvatske na Svetskom prvenstvu u Kataru.

„Oni su pokazali kako se to radi, ovo ne prigovaram našima, možda će neko pogrešno shvatiti, ali oni su pokazali kako se igra srcem za svoju zemlju“, bio je iskren Aco, pa dodao da li se razočarao:

„Jesam se razočarao, prosto krivo mi je jer nas oni dugo nisu obradovali, osim ovih kvalifikacija nema tu mnogo čega“.

BONUS VIDEO: Aco Pejović koncert na Tašmajdanu