Aco Pejović otkrio kako se njegova žena nosi sa obožavateljkama

Showbiz 06. sep. 202100:05
Podeli:
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Aco Pejović važi za velikog šarmera na našoj javnoj sceni, iako je u petoj deceniji života, a nedavno je govorio o tome kako reaguje kada mu prilaze pripadnice lepšeg pola.

„Prilaze, i svakom muškarcu je drago da ga vole dame i vole šta radim. Prija mi do određene granice“, ispričao je Aco svojevremeno.

Međutim, iako je njegova supruga od početka znala za prednosti i mane estradnog posla, pevaču nije uvek bilo lako da objasni situacije koje se dešavaju.

„Ona je drugi svet, nju to ne dotiče, davno smo rešili to u glavi, da to ni sa čim nema veze“, tvrdi Pejović.

Foto: E-Stock

Podstimo, pevač je u braku sa Biljanom više od 20 godina, a venčali su se samo sedam dana nakon upoznavanja, Aco je otkrio kako se ta ljubav uopšte rodila i priznao da je Biljana u stvari „smuvala“ njega.

Ona maturantkinja, a on pevač koji je počeo da gradi karijeru.

„Biljanu sam znao iz viđenja, postojale su te neke simpatije… Ja sam tad držao neke kafiće dole pod zakup i ona je jedne večeri došla, prišla mi… I sad priznajem klincima da me je ona smuvala, nisam ja nju. Sedam dana smo se zabavljali i posle sedam dana, bila je njena maturska noć i te iste večeri maturske sam je ja, onako sa sve haljinom, pokupio i odveo svome domu, tad sam je zaprosio“ ispričao je pevač svojevremeno u emisiji „Iz profila“.

 

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar