Aca Lukas i Sonja Vuksanović FOTO: Zoran Lončarević

Folker je odlučio da odmor provede sa ćerkom Viktorijom i bivšom suprugom Sonjom Vuksanović, od koje se pre pet godina razveo.

Aca i Sonja odmor će provesti zajedno u Turskoj, a on je na ovo pristao zbog njihove ćerke Viktorija. Ipak, on je istakao da neće spavati u istom krevetu sa Sonjom.

PROČITAJTE VIŠE:

„Sonja i ja idemo na more na pet-šest dana zbog našeg deteta. I prethodnih godina smo zajedno letovali. Ali ja spavam u jednom, a njih dve u drugom apartmanu. Sonja i ja nemamo se*s! Ponekad pomislim kako bi bilo lepo da opet budemo zajedno, pomisli i ona, ali nikada ne dođe do toga…“, priča Lukas.

Sudeći prema njegovim izjavama, ni odmor neće proći bez svađa.

„Za tih nekoliko dana Sonja i ja se sto puta posvađamo! Nezgodni smo kada se dotaknemo prošlosti. Ona mi iznova prebacuje neke stvari, ali se trudim da je ne slušam. U početku mi je bilo čudno što zajedno idemo na odmor, ali sada mi je to u redu“, priča Lukas.

Folker je rekao i da mu je jedino bitno da je Viktorija srećna, dok ga komentari javnosti ne zanimaju.

„Ne želim nikome ništa da objašnjavam. Neka svako tumači na svoj način. Sa Sonjom sam u super odnosima, ali na zajednička putovanja ne idem zbog nje, već zbog naše ćerke. Viktoriju volim najviše na svetu i sve ću učiniti za nju. Puno mi je srce kada vidim koliko je srećna i vesela kada smo zajedno“, dodaje pevač.

Iako je Sonja dobila starateljstvo njihova ćerka više vremena prrovodi kod Lukasa.

„Nisam se borio za starateljstvo, jer smatram da dete treba da živi sa majkom. Ali moja ljubav prema Viktoriji je tolika da ona može da bira kod koga će, a više vremena provodi kod mene nego kod majke. Sa mnom je radnim danima, a kod Sonje ode za vikend. Mnogo je inteligentna. Kada vidi da Sonja i ja nismo u dobrim odnosima ili da njenoj majci nešto nije po volji, ne dozvoljava mi da ulazim kod njih u kuću. Kada je dovozim kod majke, kaže mi: ‘Nemoj, tata, da ulaziš, idem sama’. To radi samo da se nas dvoje ne bismo sreli i da ne bi ispao haos“, zaključio je Aca za „Informer“.

BONUS VIDEO: TOP 5_ mini kupaćih kostima domaćih pevačica

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)