Podeli
Šer Foto: EPA/PAUL BUCK

Poznata pevačica Šer potrošila je svoje bogatstvo na skupa lečenja. Pored toga, kako prenose strani mediji, do nemaštine su je dovela loša ulaganja i nekontrolisano rasipanje novca.

PROŠITAJTE JOŠ

Poznata pevačica koja je zarađivala milione, napravila je veliku pauzu u karijeri, a sada je navodno na ivici egzistencije, prenose strani mediji.

Naime, njoj je još krajem osamdesetih dijagnostikovan Epstejn-Bar virus, vrsta herpesa, koja može da uzrokuje otkazivanje organa, kao i nekoliko vrsta kancera.

Šer Foto: EPA-EFE/JOEL CARRETT

“Bila sam stalno bolesna, skoro da me je ubila upala pluća. Lekari su mi prvo govorili da sam luda i da preterujem, ali ipak su otkrili da sam teško bolesna”, rekla je pevačica za strane medije.

Zbog zdravstvenog stanja Šer je morala da napravi pauzu u karijeri, jer više nije mogla da izdrži nastupe, kao ni turneje. Kako bi imala od čega da živi, pevačica je porekla počela da snima reklame.

Šer Foto: Irish Independent / Eyevine / Profimedia

Međutim, reklame ne donose toliko para kao njeno primarno zanimanje. Pored toga što je mnogo novca potrošila na neuspela lečenja, pevačica je izgubila svoje bogatstvo zbog nekontrolisanog trošenja, kao i loših ulaganja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar