Seks i grad još nije ni počeo, a fanovi već razočarani

Podeli:
Foto: Warner Bros via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Snimanje nove sezone kultne serije "Seks i grad" naljutilo je fanove nakon što je Sara Džesika Parker potvrdila da će u popularnoj HBO Max seriji biti reči i o pandemiji koronavirusa, a gledaoci ovu informaciju nisu dočekali s oduševljenjem.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, mnogi smatraju produkciju neosetljivom s obzirom na to da prikazuju globalnu pandemiju koja je mnogima uništila živote.

„Niko ne želi da gleda koronu na televiziji, pogotovo kad pandemija još uvek traje“, „Dve stvari su loše u novoj sezoni: 1. Seks i grad nije isti bez Samante i 2. Niko ne želi kovid u zabavnoj industriji. Želimo da pobegnemo, a ne da budemo prisiljeni da se suočimo s njim na svakom koraku“, samo su neke od reakcija na ovu vest na društvenim mrežama.

S druge strane, ima i onih koji tvrde da pandemija koja je značajno pogodila Njujork mora biti deo priče.

„Njujork je imao preko 40 hiljada smrtnih slučajeva uzrokovanih koronavirusom. Tela su bila složena u kamione ispred bolnica. Bila je to prilično velika stvar. Zašto to ne bi uključili u seriju“, „Covid-19 je tako veliki deo istorije i našeg života, ima smisla da se pojavi u TV serijama i filmovima. Bilo bi čudnije da su pandemiju jednostavno ignorisali“, neki su od komentara na Tviteru.

„To će očito biti deo priče jer to je grad u kojem ovi likovi žive“, rekla je Sara Džesika Parker za „Vanity Fair“, govoreći o spominjanju pandemije u seriji.

Inače, otkako je potvrđeno da se nova sezona serije snima bez Kim Katral, odnosno Samante Džons, mnogi fanovi su uvereni kako serija neće biti jednako kvalitetna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar