Sanja Vučić: Predsednik i ja nismo ni u kakvom srodstvu

Showbiz 12. dec. 202021:19 > 21:47
Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović/ Nova.rs

Članice grupe Hurricane, odnosno, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, odgovorile su na tri kratka, goruća pitanja portala Nova.rs - svaka pojedinačno, objašnjavajući aktuelnosti u vezi svog života i karijere.

Sanja Vučić, odgovorila je na pitanje u vezi svog prezimena – odnosno, odgovorila je na pitanje da li je u srodstvu sa Aleksandrom Vučićem,  navodeći da je ljudi, iako nije, često povezuju sa predsednikom Srbije.

„Dobijam to pitanje, bar dva, tri puta dnevno. Što iz šale, što iz vrlo ozbiljnog interesovanja. U intervjuima takođe dobijam često to pitanje, i uvek je isti odgovor. Nismo ni u kakvom srodstvu. Čak se nismo nikada ni upoznali“, rekla je ona kratko za Nova.rs.

Foto:Nemanja Jovanović/ Nova.rs

Ivana Nikolić je na pitanje da li dobija više udvarača sada kada je objavila da je singl, kratko odgovorila:

„Pa ne bih da komentarišem svoj privatni emotivni život. Odgovor zadržavam za sebe.“

Foto:Nemanja Jovanović/ Nova.rs

Ksenija Knežević je odgovorila na pitanje o svom ocu Nenadu Kneževiću Knezu, navodeći da joj je to što je njegova ćerka u karijeri mnogo više odmoglo, nego što joj je pomoglo.

„Definitivno mi je odmoglo to što sam njegova ćerka (prim. aut. u karijeri). Verujem da ljudi misle drugačije, ali zaista nije tako.“

Foto:Nemanja Jovanović/ Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar