Samanta i Keri ne mogu da nađu zajednički jezik godinama

Showbiz 01. dec. 202000:10 > 00:18
Podeli:
Foto:Warner Bros Co / Everett / Profimedia

Iako su u seriji i filmu "Seks i grad" najbolje drugarice, u privatnom životu je potpuno suprotno - Kim Katral i Sara Džesika Parker se ne podnose, a ta netrepeljivost među njima traje već godinama.

PROČITAJTE JOŠ

Između koleginica Sare Džesike Perker i Kim Katral dugo su pljuštale međusobne optužbe. Popularna Keri, koju glumi Sara Džesika Parker prepričavala je novinarima da je Samanta, odnosno Kim Katral glavni razlog što će publika ostati bez još jednog filma „Seks i grad“. Naravno, Kim nije dugo čekala da odgovori na ove prozivke…

– Nakon što sam 10 godina bila izvršna urednica magazina „Page Six“, shvatila sam kako stvari u novinama funkcionišu. Isto sra*e, drugo pakovanje! Uvek pre nego što bi se krenulo na set, u novinama su se pojavljivali tekstovi u kojima se sugeriše da sam razmažena zvezda, da ucenjujem produkciju visokim honorarima i da nastavak snimanja zavisi samo o meni. Tako su me blatili u javnosti – otvorila je glumica dušu britanskim novinama i dodala:

– Nikad nisam tražila nikakve honorare, niti nove projekte i moj odgovor je uvek bio ‘ne’ – rekla je Kim.

Foto:EPA/JENS KALAENE

Glumica je istakla da se ne seća kad je uopšte zadnji put razgovarala s koleginicama sa seta.

Sve je počelo još 1998. godine, kad je krenulo snimanje serije o četiri Njujorčanke koje su na ekranima najbolje prijateljice. Izvan seta zapravo je bilo sasvim suprotno.

Kim Katral je tad bila najveća zvezda u postavi koju su činile ona, Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis i Sintija Nikson. Katral je imala iza sebe već nekoliko uspešnih filmova, a bila je i rođena komičarka, koju su kamere obožavale.

 

Foto:Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Istovremeno Sara Džesika Parker i Sintija Nikson, koja glumi riđokosu Mirandu, znale su se još pre snimanja, sa Brodveja, pa su na svoju stranu privukle i Kristin Dejvis, odnosno Šarlot. Dok je producent bio Deren Star, Kim Katral je imala njegovu veliku podršku. Međutim, kad ga je zamenio prijatelj Parkerove, Majkl Patrik King, Katralova je ostala sama protiv svih.

Još tada je magazin „Page Six“ objavio kako je Sara Džesika Parker unajmila kuću za sebe i svoje prijateljice tokom snimanja u Njujorku, a Kim Katral nije bila ni pozvana da boravi tu sa njima. „Page Six“ je sve češće objavljivao priče o tome kako niko ne želi pričati s Katralovom, čak ni na šminkanju.

Foto:LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Katral je preko volje potpisala ugovor za prvi film „Seks i grad“ 2007. godine jer je smatrala da je dosta dugo trpela Parkerovu, koja je postala izvršna producentkinja filmova. Iako je i na filmskom setu napetost bila neizdrživa, film je zaradio ogromnih 415 miliona dolara. Stoga su producenti brzo želeli snimiti i nastavak, ali do zastoja je ovoga puta zaista došlo zbog honorara.

– Razlike u honorarima bile su enormne. Svi gledaoci su voleli Samantu kako u seriji, kao i na filmu. Publika se za nju jako vezala, ali se ništa od toga nije videlo na mojoj plati – rekla je Katral.

 

Foto:FRANCOIS GUILLOT / AFP / Profimedia

Uprkos svemu, Sara Džesika Parker konstantno je izjavljivala da je među njima sve divno, da su složne kao porodica Soprano. Ipak, to je bilo daleko od prave istine.

– Zajedničko nam je bilo samo to što smo igrale u istoj seriji i stajale na istom setu. Sara Džesika Parker? Nikad nisam shvatila u čemu je njen problem? – objasnila je Katral.

Foto:Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.