Foto:REUTERS/Mario Anzuoni

Godine stavljanja botoksa u obraze i vilicu, kao i česti liftinzi lica, učinili su svoje, pa Sajmon Kauel "stalno izgleda tužno", kažu stručnjaci za estetsku hirurgiju.

PROČITAJTE JOŠ

Ranije fotografije pokazuju da je nekada imao „bore smejalice“ oko očiju, koje se, doduše i sada naziru, ali oči su mu trajno „pale“ i stalno izgleda tužno. Ustima se možda i smeje, ali oči su nepomične.

Doktor Aleks Karidis rekao je u TV šouu o estetskim zahvatima poznatih da je Kauel počeo da izgleda starije od svojih stvarnih godina već u svojim srednjim tridesetim, piše „Mirror“.

„Oko linije vilice vidite da se javlja neko presavijanje i nabiranje. To je prirodni proces starenja“, rekao je pokazujući Sajmonove stare fotografije.

Sajmon Kauel
Sajmon Kauel Foto:BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Karidis pretpostavlja da je zvezda zahvatima pokušala da ukloni bilo kakvu prirodnu opuštenost koja se javlja u obrazima, ali očigledno nije stao kad je trebalo.

„Možete preterati s tim stvarima i vaše lice može izgledati preširoko i neprirodno“, rekao je pokazujući Kauelovu fotografiju od pre pet godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @simoncowell

Ispitujući fotografiju muzičkog mogula iz 2006. godine, dr Sara Tonks dodala je:

„S 46 godina na njegovom čelu nema linija. Nijedan redak. Dakle, ili je imao život bez stresa ili je tamo neki botoks. Definitivno nije imao život bez stresa. Nakon što je nastavio da stavlja botoks, do 2012. njegove obrve su počele da padaju.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @simoncowell


Dodala je da je Kauel verovatno pogoršao svoj izgled nekim lošim odlukama o kozmetičkim tretmanima.

Osim što izgleda tužno i zabrinuto zato što mu je lice „zamrznuto“ zahvatima, muzički mogul poslednjih meseci ima i razloga za brigu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @simoncowell

Prošlog leta pao je s električnog bicikla u Malibuu dok ga je isprobavao u dvorištu kuće. Hitno je prebačen u bolnicu, gde je ustanovljeno da je slomio kičmu na nekoliko mesta, te je morao na operaciju. U leđa mu je ugrađena metalna šipka, a oporavak je bio dug i prilično bolan.

Zbog povrede je propustio završnicu šoua „Britanija ima talenat“. Sada kaže da je napokon spreman da se vrati na posao.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar