Sa tobom je umrlo pola mene: Potresan govor Mišine ćerke

Showbiz 02. dec. 202013:34 > 13:39
Podeli:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Mina Aleksić, ćerka Miše Aleksića, održala je potresni govor na poslednjem ispraćaju svog oca, koji je preminuo od posledica zaraze koronavirusom.

PROČITAJTE JOŠ

„Nisam spremila govor jer sam mislila da neću imati snage za njega. Volela bih da kažem nešto iz ugla deteta. Miša nas je ostavio tako nespremne. Sa njim smo živeli prelepo. Imao je mnogo ljubavi prema nama, prema prijateljima. Naučio me je da volim muziku, umetnost, film, da se družim, budem iskren čovek i prijatelj, da beskrajno volim. Sa njim je umrla moja polovina, ali će zauvek biti uz mene i mamu. Verujem da je nebu falila jedna bas gitara i da će sada nebeski koncert biti potpun, i da će nas Miša gledati, čuvati, biti moj najveći anđeo čuvar. Mnogo nam nedostaje i ništa više neće biti isto, ali ćemo se boriti zato što je i Miša bio takav. Hvala svima što ste došli“, rekla je ćerka preminulog muzičara na ivici suza.

Ceo govor ćerke Miše Aleksića pogledajte u video prilogu.

Inače, na poslednjem ispraćaju Miše Aleksića nisu se pojavili članovi benda Riblja čorba, čiji je dugogodišnji bio, a njegova udovica je pred opelo izrazila razočarenje zbog njihove odluke da ne dođu.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

“Razumem sve, ali mogli su da dođu. Razumem da će održati koncert u njegovu čast, ali mogli su danas da ispoštuju”, na ivici suza je konstatovala supruga preminulog muzičara prijateljici koja je došla da izjavi saučešće.

Članovi Riblje čorbe juče su se oglasili saopštenjem u kome su naveli zbog čega neće prisustvovati poslednjem ispraćaju svog prijateljai kolege:

“Dragi prijatelji, teško je naći nekog ko Mišu voli više od nas. I ne možemo da se pomirimo s tim da ga više nema. Znamo da je Miša umro od posledica podmukle i nevidljive bolesti. Umro je nepotrebno. Znamo da nije potcenjivao ovo zlo. Nosio je masku i čuvao se. Kovali smo planove za budućnost, za koju smo verovali da je imamo. Zlo zvano korona virus je i dalje među nama, više nego ikad, i zato smatramo obavezom da vam saopštimo da članovi Riblje Čorbe neće u sredu prisustvovati kremaciji. Verujemo da ni Miša ne bi dozvolio da se ugrozi bilo čije zdravlje, bilo čiji život. Kad ova pošast prođe, zajedno ćemo ožaliti našeg i vašeg Mišu koncertom u njegovu čast. Budite odgovorni i zdravi. Voli vas Riblja Čorba”, navedeno je u saopštenju članova Riblje čorbe.

Podsetimo, Miša Aleksić je zbog koronavirusa hospitalizovan 13. novembra u KBC Bežanijska kosa, gde je i preminuo 29. novembra.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar