Marko Milivojev Mili
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Reper Marko Milivojev, poznatiji kao Mili, nedavno je završio u bolnici na ispiranju želuca. Kako Nova.rs saznaje, muzičaru je pre nekoliko dana iznenada pozlilo, nakon čega je odmah prevezen na lekarsko ispitivanje, gde je konstantovano da je, na sreću, u pitanju samo trovanje hranom.

#related-news_0

„Prvo se požalio na jaku mučninu i vrtoglavicu, a onda kad je počeo da gubi svest, odmah su ga odveli kod lekara, i tamo je zadržan na ispitivanju nekoliko sati. Iako su se svi dobro prepali, rezultati analiza pokazali su da je u pitanju teže trovanje hranom. Organizam mu je još uvek potpuno dehidriran, zbog čega mu je preporučena i posebna dijeta“, kaže za Nova.rs izvor blizak reperu.

Kako bismo proverili ova saznanja, kontaktirali smo Milivojeva.

Marko Milivojev Mili
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Tačno je da sam imao trovanje hranom. To je sve što mogu da kažem“, kratko je poručio on.

Od kako ne nastupa zbog koronavirusa, Mili vreme provodi u studiju i radi na novim pesmama. S obzirom na to da je prošle godine imao preko 100 održanih gostovanja u Srbiji i dijaspori, kako je nedavno rekao za Nova.rs, nedostatak posla nije mnogo uticao na njegov budžet. Za to vreme objavio je pesmu „Stracciatella“, koja je u međuvremenu postala veliki hit, a za koju je spot snimio u Italiji.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)