Priča o trudnoći i „zamrznutim jajašcima“ Eme Roberts

Showbiz 13. nov. 202013:16
Podeli:
Ema Roberts Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Iako je sada u drugom stanju, glumica Ema Roberts priznala je da je celog života mislila da je neplodna, te da nešto radi loše. Kako je ispričala u intervjuu za američke medije, doktori su joj savetovali da "zamrzne svoja jajašca".

PROČITAJTE JOŠ

Ćerki Džulije Roberts svojevremeno je dijagnostifikovana endometrioza pa joj je doktor savetovao da bi bilo najbolje da zaledi jajašca. Probleme je imala još kao tinejdžerka, te je razmišljajući o svojoj budućnosti i želji da se ostvari i kao majka, poslušala lekara.

„Kad sam saznala da imam problem i da nisam baš plodna, bila sam šokirana. Osećala sam se čudno, i imala sam osećaj kao da radim nešto krivo“, rekla je ona za američke medije.

„Zadržala sam to za sebe, moju porodicu, mog partnera, nisam htela da smišljam neke velike planove koji se neće ostvariti. Ova me trudnoća naučila da jedini plan koji možeš imati jeste taj da plana nema“, dodala je.

Na društvenim mrežama je jako aktivna, te sada bez problema objavljuje fotografije trudničkog stomačića.

„Hrana i spavanje nisu više isti kao pre. Ali zdrava sam, i na tome sam najviše zahvalna. Vidim svoje telo kako se menja iznutra baš drastično i to je čudno iskustvo. Iznenađujuće, a predivno. A onda opet, s druge strane, ima dana kada se osećam kao da me neko oteo“, ispričala je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar