Foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

Pop provokator Lejdi Gaga, dala je potresnu ispovest za magazin "People", navodeći da je blizak član njene porodice umalo preminuo od koronavirusa.

Tokom proteklih godinu dana, koliko već traje pandemija koronavirusa, pop zvezda Lejdi Gaga bila je naročito glasna u iskazivanju svoje podrške onima koji se nalaze u teškoj situaciji zbog koronavirusa. Naročito veliki akcenat stavljala je na medicinske radnike, navodeći da su oni heroji današnjice koji zaslužuju podršku celog sveta u ovim kriznim vremenima.

PROČITAJTE JOŠ

Malo ko je, međutim, znao da je pandemija koronavirusa lično pogodila i Gaginu porodicu.

U novom intervjuu za magazin „People“, Gaga je bila prilično emotivna, navodeći da je jedan deo njene bliske porodice bio zaražen koronavirusom, te da je umalo izgubila jednog člana.

„Nisam pričala sa ovom osobom o tome da li bih mogla da javno izađem, imenom i prezimenom, i kažem ko je član moje porodice koji je umalo preminuo. Ali, ova tema me je jako pogodila. Jedan deo moje bliske porodice je bio jako, jako bolestan tokom pandemije. Od toga je jedna osoba bila u bolnici skoro dva meseca. Borili su se za njen život“, rekla je Gaga kroz suze.

„I sama sam često odlazila u bolnicu kako bih se uverila da je sve u redu. Bilo je jako stresno“, rekla je ona.

Kaže da su joj snagu davali medicinski radnici.

„Nikada nisam videla hrabriji čin. Svi ti ljudi, doktori, medicinski radnici, svi oni su se krvnički borili za živote svakog pojedinca i zaslužuju svaki mogući aplazu“, dodala je pop zvezda.

„Uveravam vas da niko nije mogao da me prepozna ispod sve zaštitne opreme koju sam imala na sebi. A ipak, brinuli su i o meni – stalno su me pitali da li sam dobro i kako je moja porodica“, rekla je Gaga.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)