Posle Dženifer, i Barbra Strejsend podelila Anu Brnabić

Showbiz 06. feb. 202114:10 > 14:21
Podeli:
Ana Brnabić i Barbara Strejsend Foto:FoNet/Božana Pavlica/EPA/PETE MAROVICH

Neki bi možda i imali argumente da ospore uticaj Ane Brnabić, ali premijerka Srbije još jednom se našla na profilima holivudskih zvezda kao jedna od važnih žena na političkim funkcijama u svetu.

O premijerki Brnabić se najviše pisalo kada je postala prva žena na toj funkciji u Srbiji. Svetski mediji su preneli kako je u našoj zemlj na tako visokoj poziciji prva LGBT osoba, a sada se o njoj ponovo priča i to zahvaljujući holivudskim zvezdama, koje, verovali ili ne, dele njene fotografije društvenim mrežama.

Samo nekoliko dana nakon što se njena fotografija našla na Instagram storiju Dženifer Aniston, slično je uradila i legendarna pevačica Barbra Strejsend.

PROČITAJTE JOŠ

Obe glumice su podelile na svojim mrežama video i fotografije na kom se nalaze žene na vodećim političkim funkcijama, a među njima je i naša Brnabić. Ovaj spisak žena na vodećim funkcijama bi trebalo da ohrabri žene širom sveta.

„Žene vođe. Ljudi su shvatili da žene vode računa o budućim naraštajima. Njima je bitna istina. Žene dolaze“, napisala je Strejsend.

Na tom spisku od 23 žene koje se bave poslovima iz oblasti politike i društvenog angažovanja pored Ane Brnabić nalaze se i Angela Merkel, Jasinda Ardern premijerka Novog Zelanda, Zuzana Kaputova slovenačka predsednica, itd.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar