Horor priča „Groblje kućnih ljubimaca“ dobija nastavak

Film 25. feb. 202100:42 > 00:58
Podeli:
Foto:Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Nastavak „Paranormalne aktivnosti“ i predfilm „Groblje kućnih ljubimaca“ dobija svoj nastavak, koji će debitovati na Paramount Plus.

Pročitajte još:

Filmove je razvio Paramount Plaiers, žanrovska etiketa studija. Paramount želi da proizvede između četiri i šest filmova za streaming uslugu godišnje. „Paramount Plus“ je predstavljen investitorima u sredu, a debitovaće početkom marta. Stže i kada se strim ratovi zahuktavaju, a mnoge medijske kompanije žele da sruše Netflik.

Paranormalna aktivnost biće novo, neočekivano poglavlje u dugotrajnoj horor seriji, saopšteno je iz studia. „Groblje kućnih ljubimaca“ je izvorna priča Stephena Kinga o opasnostima vraćanja pasa, mačaka i drugih dlakavih prijatelja u život.

Još nema reči o detaljima zapleta, ali film će po svoj prilici ispričati novu priču smeštenu u svetu groblja za kućne ljubimce. Do sada je roman dva puta adaptiran za velika platna, prvo Mari Lambert 1989. godine, a zatim Kevin Kolsch i Dennis Vidmier 2019.

Film iz 2019. zaradio je impresivnih 113 miliona dolara na blagajnama, prema budžetu za proizvodnju koji iznosi 21 milion dolara, tako da nije nimalo pametno što se Paramount vraća nazad u „Groblje kućnih ljubimaca“. Lorenzo di Bonaventura producira novi film.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar