Ovo je devojka kojom se oženio Nikola Jokić

Showbiz 24. okt. 202018:11 > 18:2715 komentara
Podeli:
Foto: Instagram/nikolajokicofficial

"Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije", ispričao je košarkaš svojevremeno o devojci koju je danas oženio.

Košarkaš ekipe Denver Nagetska, Nikola Jokić, oženio je Nataliju Maćešić, sa kojom se zabavljao punih sedam godina. Zbog situacije sa koronavirusom, oni su venčanje i svadbeni ručak obeležili u prisustvu rodbine i najbližih prijatelja u Somboru. Svi ljudi koji poznaju novopečeni bračni par kažu da njihova veza važi za primer mladima kako treba graditi odnos i negovati ga radi opstanka.

Mlada je inače poreklom iz Sombora, a Nikoli je od 2013. godine najveća podrška i vetar u leđa. Ona se ne bavi javnim poslom, niti preko njega želi da se medijski eksponira za razliku od većine partnerki poznatih sportista.

Srpski reprezentativac svojevremeno je za magazin „Gloria“ otkrio neke detalje o svojoj supruzi, pa je ispričao kako su se upoznali i započeli vezi pre sedam godina.

PROČITAJTE JOŠ

„Preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili naredne pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije“, ispričao je Nikola.

Međutim, kad joj je Nikola konačno priznao šta oseća, Natalija je ostala hladna. I to ga je zaintrigiralo.

„Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala“, otkrio je svojevremeno Jokić.

Nikola i Natalija su ubrzo uplovili u ljubav, ali usledio je izazov. On je tada išao u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, gde je bila upisala psihologiju na jednom koledžu. Samo dva meseca pošto su počeli da se zabavljaju, ona je otputovala. Nikolu košarka odvela u Ameriku, a tamo ga verno bodri i prati i Natalija.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar