Emina Jahovic pre i posle i Maja Berovic
Foto: Instagram/hvala__plasticaru, Youtube/Instagram

"Što se tiče Emine Jahović, ali i Maje Berović i Aleksandre Prijović mogu samo da pretpostavim, na osnovu fotografija koje vidim, da su ove tri dame imale hirurški zahvat koji se naziva septorinoplastika, tj. estetska operacija nosa koja u Srbiji košta oko 3.500 evra. Takođe, pretpostavljam da su radile i osvežavanje usana hijaluronskim filerima, kao i lifting srednjeg masiva lica. Pevačica Emina Jahović ima fantastičnu, blistavu kožu, tako da verujem da se pored kućne nege podvrgla tretmanima mezoterapije i biorevitalizacije. Hijaluronski fileri se kreću od 250 do 350 evra po 1ml, a dok je cena mezoterapije i biorevitalizacije od 60 do 150 evra kod nas", kaže za Nova.rs sertifikovani doktor estetske medicine Branislav Lukić.

AUTORKA: Milica Štulović 

Sa napretkom estetske hirurgije, danas pripadnice lepšeg pola mogu sebi da priušte to, da isprave svoje nedostatke, te da promene na njihovom licu izgledaju prirodno ukoliko naravno sa istim ne preteraju.

 

View this post on Instagram

 

Maja Berovic

A post shared by Hvala plasticaru ? (@tvoje_lice_zvuci_poznato) on

Zvezde domaće javne scene, a naročito estradne, kao što su na primer pevačice Emina Jahović, Maja Berović ili Aleksandra Prijović, korigovale su svoj fizički izgled tokom godina. Kod jednih ove promene i korekcije su i te kako upečatljive, dok su kod drugih manje vidljive, a ima i onih poznatih dama koje su u potpunosti uspele da promene svoj lični opis. Kod nekih bismo to mogli da podvedemo pod uspešnu transformaciju, dok za neke vlada mišljenje da su preterale kad je reč o hirurškim intervencijama.

 

View this post on Instagram

 

Emina Jahovic

A post shared by Hvala plasticaru ? (@tvoje_lice_zvuci_poznato) on

Za Nova.rs o ovome govori sertifikovani doktor estetske medicine Branislav Lukić, koji se uspešno bavi ovim poslom već dugi niz godina na privatnoj klinici „Medi group“. Na osnovu fotografija koje smo mu priložili, dr Lukić priča o zahvatima za koje pretpostavlja da su ove pevačice imale, te procenjuje i koliko ih je to koštalo.

PROČITAJTE JOŠ

„Moram da priznam, da su transformacije ovih dama poprilično iste. One su po onome što mogu da pretpostavim sa fotografija koje vidim, uradile gotovo identične estetske zahvate. Ovde je između ostalog u pitanju septorinoplastika, tj. estetska operacija nosa koja ima i svoj funkcionalni aspekt u smislu poboljšanja disanja i ona u Srbiji košta oko 3500 evra. Hijaluronski fileri se kreću od 250 do 350 evra po 1ml, a dok je cena mezoterapije i biorevitalizacije od 60 do 150 evra kod nas“,  kaže doktor Branislav Lukić za portal Nova.rs komentarišući transformacije ove tri pevačice.

 

View this post on Instagram

 

Aleksandra Prijovic

A post shared by Hvala plasticaru ? (@tvoje_lice_zvuci_poznato) on

Dr Lukić nam je takođe predočio šta je od estetskih zahvata uradila i svetska zvezda Kajli Džener, koja se uz pomoć hirurga iz „ružnog pačeta“ pretvorila u „labuda“.

 

View this post on Instagram

 

Kylie Jenner

A post shared by Hvala plasticaru ? (@tvoje_lice_zvuci_poznato) on

„Pretpostavljam da je Kajli imala hiruršku korekciju nosa. Mislim da je radila „mačije oči“ (cat eyes) hirurškim nitima, naravno i usne. Porodica Kardašijan – Džener, kao i sama Kajli, proslavila je sve popularniju intervenciju „Jawline“, koja podrazumeva popunjavanje brade filerima, kako bi ona izgledala isturenije“, rekao je specijalista estetske medicine Branislav Lukić za portal Nova.rs.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.