Foto:Moviestore Collection/face to fa / Face to Face / Profimedia

Iako su scene seksa u popularnim filmovima i serijama uglavnom dobro glumačko pretvaranje, postoje reditelji, ali i glumci, koji preferiraju pravu stvar i tvrde da seks ne može biti dobar ukoliko nije pravi.

U nastavku teksta nalazi se nekoliko filmova koji u sebi imaju prave i ne lažirane scene seksa, oralnog zadovoljavanja, masturbiranja i ejakulacije. Tokom svojih premijera su izazvali mnoge kontroverze i podeljene komentare, ali kritičari mahom navode da su izvedbe dobre i uverljive – što je i logično.

 

Caligula

Ovo je film u kojem je popualrna holivudska glumica, Helen Miren, ostavila svoj trag koji ju je lansirao u zvezde Holivuda. Ipak, film je bio veoma kontroverzan i scene ejakulacije, penetracije i oralnog seksa su sve bile prave.

Love

Ovaj film se često meša sa pornografijom jer je količina seksa u njemu zaista velika. Najveće iznenađenje je ipak bilo 3D prikazivanje ovog filma.

The Brown Bunny

Ovaj film nema toliko seksualnih scena, ali scena u kojoj Kloi Sevinji ima oralni seks je itekako za pamćenje.

Nymphomaniac

Lars von Trier je reditelj koji je poznat po svojim ne simuliranim scenama seksa. Scene u ovom filmu su sve bile prave, a pod reflektorima su se našli poznati glumci kao što je Šaja Labuf.

Little Ashes

U ovom filmu je glumac Robert Patison priznao da je stvarno maturbirao tokom jedne scene, jer nije znao da lažira takvo ponašanje. Bilo mu je lakše da to stvarno odradi.

9 Songs

Nažalost, za ovaj film kažu da ima najgore seks scene u filmskoj istoriji. Izlgeda da pravi seks ne može tako lepo da izgleda.

Pink Flamingos

Tranvestiti, nimfomanijaci i ostale tabu teme pokreću se u ovom filmu. Realni seks koji je prikazan u nekoliko scena doprinosi da doživljaj ovog filma bude neverovanto jak i efektivan.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter. 

Komentari

Svi komentari (7)