One su u senci žena fudbalera: Koga ljube najbolji košarkaši

Podeli:
Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ljubavni život sportista često intrigira javnost, mada, ruku na srce, često su iz nepoznatog razloga emotivne partnerke fudbalera u fokusu medija. U nastavku teksta upoznajte se sa "lepšim polovinama" naših slavnih košarkaša, koje

PROČITAJTE JOŠ

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin

Jedan od najpopularnijih parova na domaćoj javnoj sceni svakako su košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin, koji trenutno čekaju drugo dete.

Teo i Jelisaveta su se upoznali pre četiri godine u Rusiji, a košarkaš je glumicu zaprosio nakon samo četiri meseca veze.

Svoj brak ne eksponiraju u javnosti, pa su možda baš zato toliko i intrigantni.

Inače, Jelisaveta se 13. februara prošle godine porodila u Americi i rodila ćerku Petru, koju je dobila uz pomoć vantelesne oplodnje.

View this post on Instagram

1❣️ ????

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on

Bobi i Milica Marjanović

Kod Marjanovića je sve atipično. Boban je visok 222, a Milica 161 centimetar, ali razlika u visini od “tričavih” šezdesetak centimetara ne predstavlja im problem jer ih veže snažna ljubav.

View this post on Instagram

? …

A post shared by Boban Marjanovic (@boban) on

„Milica i ja smo se upoznali jednog leta. Ona je šetala livadom, a ja sam vozio traktor. Pogledala me je i pomislila: ‘Evo mog princa na konju’. Šalim se, naravno. Ja sam čovek sa sela i sviđa mi se da to tako vidim, mada je bilo sasvim drugačije. Upoznali smo se u Vršcu kod mog prijatelja koji se zabavljao sa Miličinom najboljom drugaricom. On je slavio rođendan i svi smo se tu zatekli. Milica mi se odmah dopala i to sam jasno pokazao. Na fin način me je u početku odbijala, ali sam bio uporan“, ispričao je Bobi pre nekoliko godina u jednom intervjuu.

View this post on Instagram

Happy Thanksgiving!!! 5️⃣1️⃣??

A post shared by Boban Marjanovic (@boban) on

Njih dvoje su ozvaničili vezu 2014. godine, a kad se sve sabere zajedno su trinaest godina i imaju dva sina – Vuka i Petra.

Marko i Marija Simonović

Marko Simonović je sa suprugom Marijom već 12 godina, a zajedno imaju ćerku i sina.

View this post on Instagram

Kumovska ???

A post shared by Marko Simonovic (@simke_12) on

„Završila je Fakultet za medije i komunikacije, smer novinarstvo. Upoznali smo se 2008. i, iako smo bili veoma mladi, počeli smo vezu, koja je iz dana u dan postajala sve ozbiljnija. U jednom trenutku smo osetili da je vreme da od nas dvoje postane nas troje. Odlučili smo da budemo roditelji i stigla nam je Tara. Ime sam ja izabrao, još na početku veze s Marijom i nije bilo sile da bude drugačije. Hteo sam samo kćerku, one su tatine maze. Drugo dete može da bude dečak, nemam ništa protiv. U stvari, voleo bih da imamo bar troje-četvoro dece“, rekao je pre nekoliko godina košarkaš u jednom intervjuu.

Darko i Zorana Miličić

Još jedan omiljeni „superpar“ su Darko i Zorana.

View this post on Instagram

моја жена је најбоља ❤️??

A post shared by Darko Milicic (@officialdarkomilicic) on

Zorana i Darko su roditelji Luke, Lazara i Lare. Ona je uspešna poslovna žena, koja je pre nekoliko godina pokrenula sopstvenu modnu marku, a uz to obožava adrenalinske sportove i zaljubljena je u fitnes. Trenira svaki dan i svoje mišiće održava napornim vežbama.

Zorana je inače veoma popularna na Instagramu, gde ima preko 55 hiljada pratilaca.

Nikola Jokić i Natalija Maćešić

Ovo je jedna srednjoškolska ljubav.

Iako se o vezi Nikole Jokića i njegove devojke Natalije malo toga zna, njih dvoje su u vezi od 2013. godine, a u jednom od retkih intervjua na tu temu, košarkaš je ispričao kako su se upoznali, i to dok su oboje još bili srednjoškolci.

View this post on Instagram

With girlfriend.??

A post shared by Nikola Jokic (@nikolajokicofficial) on

„Preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije“, ispričao je pre tri godine Nikola za magazin „Gloria“.

Nemanja Nedović i Mina Milutinović

Košarkaš Nemanja Nedović njegova odnedavno supruga Mina Milutinović jedan su od omiljenih parova na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

?

A post shared by Nemanja Nedovic (@neda1624) on

Ovaj par je prošlog meseca organizovao bajkovito venčanje, a sudbonosno da izgovorili su nakon višegodišnje veze.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar