Foto:Neon Studio via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Nadolazeći film "Spencer" o životu pokojne britanske princeze Dajane, o kojem se u poslednje vreme mnogo priča, neće se svideti članovima kraljevske porodice. Barem tako tvrdi stručnjak za biografije Robert Džobson, koji je i sam princezu Dajanu jako dobro poznavao i zato sada kaže da je nezadovoljstvo dvora jednostavno neizbežno.

PROČITAJTE JOŠ

Film reditelja Pabla Larejnana i autora Stivena Najta s Kristin Stjuart u glavnoj ulozi usredsrediće se na sporni vikend u Sandringamu, kada je Dajana navodno donela jednu od ključnih odluka za svoj brak, a uz Kristin u filmu će glumiti i Timoti Spel, Seli Hokins i Šon Haris.

„Poznavao sam je lično i zato tvrdim da se članovima kraljevske porodice taj film uopšte neće svideti, ali očekuju to već sami. Ali mislim da je najvažnija ineterpretacija glumice i koliko dobro ona može odglumiti tu ulogu. Moraćemo da pričekamo i vidimo“, rekao je Džobson za „US Weekly“ i dodao da će u filmu biti prikazana cela istina.

Još u junu prošle godine otkriveno je da će 30-godišnja zvezda „Sumrak sage“ uteloviti princezu Dajanu u filmu koji će prikazati šta se sve događalo tokom jednog vikenda počekom ’90-ih godina, kada je ona shvatila da brak s princom Čarlsom neće funkcionisati.

Foto:EPA/FEHIM DEMIR EPA/FEHIM DEMIR

Kristinine fotografije sa seta pokazuju neverovatnu sličnost s pokojnom princezom, što je još više pojačalo veliko interesovanje i iščekivanje filma.

„Mislim da je autentičnost prikaza najvažnija, a koliko se ja razumem, scenario je dobar, ali ne mora da znači da će pratiti događaje baš onako kako su se zaista odigrali“, zaključio je Džobson.

Foto:EPA

Biće to prvi film o životu članova britanske kraljevske porodice nakon serije „The Crown“, na koju su stručnjaci, političari i porodični prijatelji upozorili da izvrće istinu, a oni najoštriji proglasili su je zlobnim napadom.

Film „Spencer“ premijeru bi trebao da doživi ove jeseni, ali tačan datum zasad nije objavljen.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar