Nova godina – novi rat: Eminem i Snoop Dogg se javno svađaju

Podeli:
Foto: EPA/WARREN TODA, EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Reper Maršal Brus Meters III, poznatiji kao Eminem, pre nekoliko dana objavio je pesmu "Zeus". U njoj je spomenuo repera Kelvina Kordozara Broadusa, poznatijeg kao Snoop Dogga, a on se sada oglasio o celoj situaciji.

PROČITAJTE JOŠ

Eminemova fan stranica objavila je nekoliko videa u kojima je Eminem objasnio zašto je prozvao Snoopa u svojoj novoj pesmi. Rekao je da je samo odgovorio na izjave koje je Snoop dao letos.

Navodno je istakao kako za njega Eminem nije ni u top 10 repera i da bi bez problema mogao da živi bez Eminemovog doprinosa hip-hop sceni, kad bi morao da bira. Eminem ga je zato spomenuo u pesmi u kontekstu da je zadnje što mu je u životu trebalo to da ga Snoop zaje*ava.

Snoop je Eminemovo objašnjenje zašto ga je spominjao u pesmi prokomentarisao na sledeći način:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snoop Dogg (@snoopdogg.187)

„Moli se da ti ne vratim istom merom“, napisao je. Dodao je i nekoliko smajlića, pa se čini kako je reč o šali, ali svejedno je mnoge njihove pratioce ovo prepucavanje ostavilo u nedoumici.

„Čini mi se da će doći do rata između njih dvojice“, zaključili su.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marshall Mathers (@eminem)

Snoop je letos rekao i da bi Eminem bio niko i ništa da nije bilo američkog producenta Dr. Drea, s čime se Eminem i složio. Snoop i Eminem stvaraju na istoj muzičkoj sceni i obojica su radili s Dr. Dreom, pa stoga i ne čudi da se Eminem šokirao čuvši grube Snoopove reči.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar