Netfliksovi favoriti za bindžovanje ove jeseni

Film 31. avg. 202019:10 > 19:18
Podeli:
Ratched serija
Foto: EFE/ Netflix

Haotična i nepredvidiva 2020. godina u svojem poslednjem kvartalu donosi neobična filmska i serijska ostvarenja. Ako je verovati televizijskim i striming bogovima septembar je naš mesec. Mesec kada ćemo biti zausti sadržajem koji će ispuniti sve naše najluđe snove, želje i nadanja.

 

Raised By Wolves – 3.septembar

Televizijski prvenac Ridlija Skota je dugonajavljivani projekat koji je dve godine šetao između televizijskih kompanija TNT i TBT. Nakon pokretanja striming servisa HBO Max i WarnerMax kompanije, Ridlijev rad na kraju je završio u rukama HBO-a.

Priča o majci koja je programirana da zaštiti decu nakon uništenja zemlje unčiniće sve, kao i svaka majka, da zaštiti svoja čeda kad se pojavi veliki zli vuk.

Serija zvanično startuje 3. septembra, a kod nas će biti dostupna na HBO Go 4. septembra sa vrlo problematičnim prevodom naziva serije “Vučje vaspitanje”.

The Boys – 4. septembar

Voljena serija servisa Amazon Prime fanovima zlokobnih superheroja kojima niko ni cveće ne bi poverio na čuvanje debituje početkom septembra.

Prve reakcije kritike su odlične i kako pojedini tvrde, očekuje nas bolja druga sezona.

Away – 4.septembar

Oskarovka Hilari Svank posle Netfliksovog naučno-fantastičnog filma “I m Mother” zaštitno je lice još jednog projekta na striming gigantu. Hilari u ulozi američkog astronauta Eme Grin napušta muža i ćerku zbog svemirske ekspedicije.

U očekivanom spletu okolnosti u svemiru stvari ne idu glatko i kako kreatori najavljuju serija je viša drama, nego što je naučna-fantastika.

Woke – 9.septembar

Pomalo bizaran koncept serije koja je navodno zasnovana na istinitim događajima, prati Kifa, inspirativnog kreativnog ilustratora, koji je posle nemilog događaja suočen sa halucinacijama koje ga opsedaju i njegov krativni život čine psihodeličnim.

The Third Day – 14.septembar

Serija je podeljena podeljena na dva dela. Prvi deo sa tri epizode nosi naziv “Leto”, a preostale tri u drugom delu nose naziv “Zima”. U toku “leta” Sem otkriva na izolovanom ostrvu grupu starosedalaca koji štite svoj životni prostor po svaku cenu, a u toku “zime” autsajderka dolazi na ostrvo kako bi dobila odgovore na pitanja koja je muče.

Džud Lo i Naomi Haris u psihološkoj drami sa natprirodnim elementima je mini-serija na koju treba da bacimo oko ovog septembra.

Ratched – 18.septembar

Serija “Ratched” je svojevrsna originalna priča, prikvel, kultnog filma “One Flew Over the Cuckoo’s Nest” iz 1975. godine sa Džek Nikolsonom. Rajan Marfi gledaoce upoznaće sa njegovom verzijom zlokobne medicinske sestre Mildred Rečid.

Eksperimenti i testiranje ljudskog uma zajedno sa zlokobnom figurom medicinske sestre na osnovu visokobudžetnog trejlera obećava dosta toga.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar