Foto: Nova S

Posle više od dve decenije saradnje sa mnogim grupama, bendovima, projektima, kako u ulozi autora tako i člana, jedna od zasigurno najboljih i najcenjenijih pevačica iz regiona, Nataša Guberinić, odlučila je da se posveti sopstvenom izrazu i radu na prvom solo albumu, o čemu je nedavno pričala u jutarnjem programu "Probudi se" sa voditeljem Danilom Mašojevićem.

„Deluje mi kao da u tih 20 godina se ništa nije bitno dešavalo. Ali, zapravo sam radila toliko toga. Poslednjih par godina sam lomila da li da krenem u neki autorski projekat. Trenutak kada sam prelomila je bio momenat u kojem sam bila pod najvećim pritiskom. Svi su bili u fazonu, moraš to da objaviš“, rekla je ona u Probudi se.

„Jedna od najboljih kritika koju sam pročitala je bila da je moja pesma morbidna, ali da dobrom pevam. To mi se jako svidelo“, dodala je ona kroz smeh.

PROČITAJTE JOŠ

Album “Humanlike” sadržaće pesme različitih, ali potpuno srodnih žanrova, od bluza, preko roka, do soula.

„To su sve žanrovi u kojima se pronalazim, a koji su odoleli testu vremena i uvek imaju publiku koja ih doživljava aktuelnim. Upravo zbog prirode čitavog albuma, ne očekujem komercijalni uspeh, ali se nadam da će pesme doći do ljudi koji vole baš ovakav zvuk“, rekla je ranije Nataša.

Nataša Guberinić je u „Probudi se“ takođe objasnila da ime albuma, u prevodu na srpski jezik znači „Ljudolika„, kako se ona inače i zove na društvenoj mreži Instagram.

Pesmu „Killed“, prvi singl sa albuma možete poslušati u nastavku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)