Foto:Instagram

Sadržaj ovih Instagram profila doneće vam neverovatno mnogo zabave i smeha. Poistovetićete se sa temama koje su obradili na šaljiv način, a njihove fore zasigurno ćete prepričavati.

Glumica Sandra Silađev, poznatija kao Dinja, proslavila se komičnim i satiričnim snimcima koje objavljuje na društvenim mrežama. Ona u svojim kratkim snimcima obrađuje aktuelne društvene teme, a njen humor i ironija s kojom im pristupa, mnoge nasmeje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra (@sandra.siladjev)

PROČITAJTE JOŠ

Iza profila Lošmi Panda krije se Miloš Ivanović koji smešne klipove snima već duži niz godina. Vremenom je napravio i fiktivne likove koje svi znaju: Jadranka, sestra Marija, Eržebet. Prepoznatljiv je po perikama, otkačenim stajlinzima, gumenim zubima i debelo iscrtanim obrvama i kompjuterizovanom glasu. Kroz svoje klipove Lošmi Panda banalizuje razne društvene fenomene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Ivanović ? (@losmipanda)

Marko Arsić, postao je poznat po svojoj poštapalici „brat moi“, koja je postala toliko zarazna da se nakon prvog slušanja uvuče u memoriju, nakon čega ćete sigurno barem nekoga od svojih prijatelja oslovljavati tako. Interesantna je i njegova dikcija, koja posebno dolazi do izražaja u klipovima u kojima obrađuje teme poput muško-ženskih odnosa, ortačkih odnosa, pa i onih porodičnih. Tokom snimanja Marko koristi filtere koji mu u potpunosti izmene fizički izgled, što još više doprinosi humoru.

Geto Kruševac je tandem koji čine Nikola Trišić Triša i Nikola Milenković Čami. U svojim video-klipovima koji će vas 100% nasmejati do suza, ovi momci karikiraju različite profile ličnosti, od prodavačice u sportskoj radnji, kasirke, razredne, vozača autobusa, roditelja, pijanih osoba i urbanih devojaka. U njihovoj širokoj lepezi obrađenih tema ne nalaze se samo određeni profili ličnosti, već i mnoge životne situacije u kojima se barem jednom našao svako od nas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kruševac geto (@getokrusevac)

Verujemo da ste do sada svi čuli za profil „Neguj mo srbski“. U samom imenu ovoga profia nailazimo na paradoks – značenje se ne podudara sa onim što je napisano, i u tome je najbolji njihov opis. Njihove ironične i sarkastične objave sigurno su vas do sad mnogo puta nasmejale.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare