Najduži razvodi slavnih: Bred i Angelina prvi na listi

Zabava 04. apr. 202122:22
Podeli:
Andjelina Džoli i Bred Pit
Andjelina Džoli i Bred Pit Foto:EPA/IAN LANGSDON

U Holivudu neki razvodi traju godinama i znaju da budu duži od mnogih brakova. Ovih pet parova su imali najduži period razvoda, a najpoznatiji među njima je onaj između Bred Pita i Anđeline Džoli, koji još uvek traje.

Nakon što su shvatili da su stvoreni jedno za drugo, parovi odluče da se venčaju i zasnuju porodicu. Tako nekako funkciniše većina ljubavnih priča. Ljubav s vremenom nekako popusti, pa bračni partneri više ne žele da budu zajedno. Ako su oboje za to, razvod braka uglavnom teče brzo i bezbolno, uz dogovore oko raspodele imovine. Međutim, ima i onih koji se već godinama viđaju po sudovima.

Anđelina Džoli i Bred Pit – 4 i po godine razvoda i još uvek traje proces

Andjelina Džoli i Bred Pit
Andjelina Džoli i Bred Pit Foto:EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

U avgustu 2016. godine Anđelina je podnela zahtev za razvod od Bred Pita, navodeći nepomirljive razlike. Venčali su se svega dve godine ranije, nakon dugogodišnje veze. Tražila je da njihovo šestoro dece ostanu kod nje.
Do 2020. godine činilo se da su se stvari ohladile u navodnom parničnom razvodu para. Međutim, stvari su se ponovo vratile na staro ove godine ove godine nakon Anđelinine izjave o maltretiranju Breda, te najavom svedočenja nje i dece o njegovom agresivnom ponašanju.

Klo Kardašijan i Lamar Odom – tri godine

Kardašijan je zatražila razvod od NBA zvezde u decembru 2013. nakon četiri godine braka, ali je povukla papire nakon što je Odom pretrpeo gotovo smrtonosno predoziranje u oktobru 2015.

Kad mu se stanje poboljšalo, Klo je opet zatražila razvod, ovaj put u maju 2016. Njihov razvod je okončan sedam meseci kasnije.

Ričard Gir i Keri Lovel – tri godine

 

Zvezda filma „Zgodna žena“ rastala se od Keri Lovel u junu 2013. nakon 11 godina braka.

Gir je počeo da se viđa s Aleksandrom Silvom, s kojom se i venčao u aprilu 2018. Par je dočekao svoje prvo dete, sina Aleksandra u februaru 2019. godine, a na proleće 2020. objavljeno je da su dobili i drugo zajedničko dete.

Dženifer Lopez i Mark Entoni – dve godine

Mark Entoni i Dženifer Lopez
Mark Entoni i Dženifer Lopez Foto:EPA/MIKE NELSON

Entoni je podneo zahtev za razvod od Lopez u aprilu 2012. nakon što su se razveli u julu  2011. Bivši supružnici koji zajedno imaju blizance Emu i Maksa razvod su okončali dve godine kasnije, odnosno 2014. Dženifer je dobila pravo da deca bud kod nje.

Ben Aflek i Dženifer Garner – skoro dve godine

Ben Aflek i Dženifer Garner
Ben Aflek i Dženifer Garner Foto:EPA/NINA PROMMER

Aflek i Garner su u zajedničkoj izjavi u julu 2015. najavili da „nemaju nameru da nastave svoj desetogodišnji brak“. Oboje su podneli zahtev za razvod braka gotovo dve godine kasnije u aprilu 2017. Godinu dana kasnije, zvezda filma „Argo“ i Dženifer su završili detalje svog razvoda, pristajući na dogovor da deca budu i kod njega i nje.

Mesec dana kasnije, sudija je službeno potpisao razvod, čime su oboje postali pravno slobodni.

(Izvor: 24 sata)

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar