Nada Macanković: U pet dana sam saznala za koronu i trudnoću

Emisije 18. mar. 202120:33
Podeli:
Nada Macanković Foto:Nova S

Nada Macanković danas je u emisiji "Među nama" na TV Nova S ekskluzivno otkrila da je trudna.  Naime, glumica je rekla da joj je drugo stanje potvrđeno pet dana nakon što je saznala da je pozitivna na koronavirus.

„Čekam drugu bebu. Eto, suprugu i meni je trebalo dugo da dobijemo dete, pet godina smo se trudili, a pet godina smo se trudili da dobijemo i drugo dete. Tako se namestilo, nije bio baš naš izbor, ali tako je sudbina htela. Sve bude u pravom trenutku. Jako me je iznenadila trudnoća jer se javila u trenutku kada sam bila pozitivna na koronu. Uradila sam test na koronu i posle pet dana uradila sam test na trudnoću. I na jednom i na drugom sam bila pozitivna (smeh). Bilo mi je stresno u početku jer nisam znala da li će sve biti u redu, da li će opstati. Ni doktori nisu znali ništa da kažu jer nema dovoljno podataka o tome kako deluje na plod i trudnoću. Prva tri meseca sam sve to primala sa rezervom, nisam nikome pričala. Hvala Bogu, sad je sve dobro. Nisam imala neke ozbiljnije simptome, osim što sam malo teže disala. Nisam čak imala ni temperaturu“, rekla je Nada i dodala da se njen sin Milutin raduje što će dobiti brata ili sestru.

PROČITAJTE JOŠ

„Milutin se jako raduje. On jedva čeka. Dugo je on to želeo i tražio. I mi smo dugo želeli“, pohvalila se glumica.

Nada se dotakla i saradnje na seriji „Aleksandar od Jugoslavije“ gde igra Slovenku Valentinu Žogler, a ceo intervju sa glumicom pogledajte u video prilogu na početku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar