Mojićević: Razveo bih se i pre da sam znao da je ovako dobro

Showbiz 24. sep. 202012:21
Podeli:
Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Pobednik prve sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Bane Mojićević razveo se od supruge Milice, s kojom je bio u braku sedam godina, sa kojom ima sina i ćerku.

Pevač je za Nova.rs otkrio da je sa suprugom ostao u dobrim odnosima, pa se našalio da je znao da će se stvari ovako odviti, da bi se ranije razveo.

„Razveo sam se pre dve nedelje. Sa bivšom suprugom sam u više nego korektnim odnosima. Da sam znao da je ovako, razveo bih se odavno“, rekao je Mojićević kroz smeh za Nova.rs.

Milica i Bane su pre godinu i po dana imali bračnu krizu, koju su privremeno prebrodili. Pevač je tada na neko vreme i napustio porodični dom.

PROČITAJTE JOŠ

„Bilo je razmirica i problema koje smo rešili. Ponovo živimo zajedno, ali istina je da sam neko vreme proveo u odvojenom stanu. Ničiji brak nije savršen, pa nije ni moj. Ova situacija je osnažila naš odnos. Više nema prećutkivanja među nama. Sada su sve karte otvorene. Ja sam bio taj koji je napravio glupost. Zbog neke svog nekog razmišljanja sam doveo naš brak u krizu, ali nije u pitanju bila nikakva preljuba. Deca su još mala, ali naravno da su osetila da se nešto dešava, iako smo se trudili da probleme rešimo samo među nama“, ispričao nam je Bane tada.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar