Foto: Promo

Mladi beogradski pop sastav Retrospektiva objavio je nedavno svoj prvi singl pod nazivom ''Čujem da ljudi kažu zbogom''.

PROČITAJTE JOŠ

U pitanju je hitična pop dance pesma u čijoj se video ekranizaciji pojavljuje Lazarela Lovović, zvezda Tik Tok platforme.

U produkciji pesme je učestvovao Boris Krstajić, poznat po hit singlu Ma Cherie, dok je prateće vokale snimila Ana Protulipac, članica benda IrieFm.

Retrospektiva je autorski pop sastav iz Beograda nastao 2019. godine. Njihovu muziku definiše spoj pop melodija, modernih beat-ova i retro synth zvuka.

Iza njihovih pesama stoje autentičan muški vokal, funky bas i savremeni muzički programing.
Retrospektivu čine: Aleksandar Stevanović, Luka Samardžija i Dušan Paunković.

U okviru debi izdanja Retrospektiva je za izdavačku kuću Kontra Rights objavila i 4 remixa i spot za akustičnu verziju pesme.

Remikse potpisuju Fantom i Pocket Palma  kao predvodnici nove regionalne pop scene, dok sevdahBABY i Gramophonedzie donose svoj dobro prepoznatljiv zvuk.

Akustična verzija pesme snimljena je u saradnji sa mladim beogradskim muzičarima Gagijem Hajnrihom, Andrijom Gavrilovićem i Lunom Škopeljom.

Ovim spotom Retrospektiva najavljuje i novi singl na kome nastavlja saradnju sa muzičarem/producentom sa Berklee-ja i beogradskom umetnicom.