Miroslav Ilić o alkoholu: Bio sam prljav igrač kad popijem

Showbiz 21. avg. 202023:19
Podeli:
Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

"Nije bilo prijatno ni meni, a ni mom okruženju. Razbijao sam sve po lokalu, vređao ljude oko sebe. Kad se napijem, nisam znao šta radim. Mislim da sam više pio zbog nekog dokazivanja i druženja, a piće mi svakako nije prijalo čim je tako loše uticalo na mene", rekao je slavuj iz Mrčajevaca.

Miroslav Ilić tačno 31 godinu nije okusio kap alkohola. Naime, pevač je u mladosti zbog pića dolazio u neprijatne situacije, gde je ugrožavao prvenstveno sebe, a onda i druge ljude. Često je umeo da bude neprijatan i konfliktan, što je bio glavni razlog da donese odluku i prestane da pije.

„Pio sam do 1989. godine. Dešavalo se i da slomim neku čašu. Te godine sam stavio tačku i izvukao se iz svega, odnosno iz alkohola. Bio sam veoma prljav igrač kad popijem. Nije bilo prijatno ni meni, a ni mom okruženju. Razbijao sam sve po lokalu, vređao ljude oko sebe. Kad se napijem, nisam znao šta radim. Mislim da sam više pio zbog nekog dokazivanja i druženja, a piće mi svakako nije prijalo čim je tako loše uticalo na mene. Nisam umeo da pijem, a pio sam mnogo“, rekao je slavuj iz Mrčajevaca.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar