Razlozi zbog kojih Melanija konačno može da „šutne“ Trampa

Showbiz 21. jan. 202121:00 > 21:11
Podeli:
Melanija Tramp Foto: EPA-EFE/JIM LO SCALZO

"Melanija, sada si slobodna žena, možeš da ga šutneš", česta je šala koja se ovih dana zbija na internetu na račun nekadašnje prve dame SAD i njenog supruga Donalda Trampa.

O njihovom braku se tokom protekle četiri godine itekako pisalo i pričalo. Sama Melanija bila je zvezda mnogobrojnih mimova koji su svedočili o njenom navodnom dubokom nezadovoljstvu jer je prinuđena da deli postelju sa Donaldom. Trampov predsednički mandat je sada istakao, ali internet se ne zaustavlja, pa se lepa Slovenka ponovo našla na udaru kritika i posprdnih komentara.

Tako se na Tviteru pojavio još jedan mim koji objašnjava kako bi rečenica „Završila sam s tim“ izgledala kao osoba. U fokusu je naravno Melanija Tramp koja beži od Donalda Trampa, u trenutku kada bivši predsednik SAD napušta Belu kuću.

Iako je internet zajednica obožavala da je mrzi i proziva, mahom jer je, prema njihovom mišljenju, bila nemi posmatrač Trampovih šašavih odluka i izjava, nastavila je da služi kao inspiracija. Delimično su je i voleli zbog načina na koji je „izbegavala“ svog supruga u javnosti.

PROČITAJTE JOŠ

Baš zbog toga je sada aktuelna tema i razvod, ali i razlozi zbog kojih bi Melanija – žena od stila, ako ništa drugo – trebala da ostavi svog posrnulog supruga.

Prvi, najočigledniji razlog je to što Tramp više nije predsednik.

Nesumljivo je da Melaniji novca neće faliti, a sada kada nije prva dama SAD, lagano može da provede ostatak života u miru, daleko od čoveka koji ju je tokom protekle četiri godine „žešće nervirao“, barem ako je sudeći po mimovima.

Snimak koji se u junu mesecu proširio društvenim mrežama, svodeči upravo o takvom nerviraju – Donald i Melanija Tramp zajedno sa sinom Baronom vratili su se tada u Vašington posle vikenda provedenog u Trampovom golf klubu u Nju Džersiju. Dok su izlazili iz predsedničkog aviona, tadašnja prva dama SAD dva puta je izbegla pokušaj supruga da je uhvati za ruku.

Dok su se spuštali niz stepenice, američki predsednik pokušao je dva puta da uhvati svoju suprugu za ruku, ali je Melanija oba puta izbegla, pridržavajući haljinu umesto toga.

I to nije bio prvi put da je Melanija hladna u javnosti prema Donaldu, ili da odbija da ga drži za ruku – ovakvi slučajevi dešavali su se i mnogo puta ranije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saint Hoax (@sainthoax)

Bivša prva dama SAD moći će da predahne, kaže Instagram. Jedna od poznatih mim stranicao oprostila se juče od bivše prve dame, navodeći da je serijalu njenih mimova sada došao kraj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saint Hoax (@sainthoax)

S druge strane, uoliko to ne želi, kaže internet, Melanija Tramp više neće morati ni da učestvuje u osmišljavanju novogodišnjih dekoracija – zadak koji joj je bio prilično mrzak, ako je suditi po snimku koji je objavljen u novembru prošle godine, a koji svedoči o navodnom telefonskom razgovoru bivše prve dame sa tadašnjom savetnicom Stefani Volkof.

Na snimku se čuje kako Melanija zna i da psuje i da uopšte nije bila oduševljena što mora da se bavi božićnom dekoracijom Bele kuće.

„Kome se j**e za božićne ukrase i dekoraciju. Ali ja moram to da radim, je l’ tako?“, čuje se izjava Melanije Tramp na snimncima.

Internet ipak navija da Melanija „ispere“ svoje grehove i da sada, kada je Tramp izgubio na izborima, pokaže građanima Amerike da je „dobar čovek“.

„Ostavi ga već jednom, razvedi se“, glase komentari na Tviteru upućeni Melaniji.

Konkretnih i pravih dokaza da je Melanija Tramp nesrećna u braku, ipak nema. Priče o razvodu zbog toga ostaju samo na nivou pukih želja internet trolova i spekulacija stranih medija.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar