Podeli
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Foto: E-stock/Aleksandar Nalbantjan

Nakon vesti o hapšenju supruge pevača Marka Bulata u njenom salonu na Novom Beogradu u Bloku 38, ekipa portala Nova.rs izašla je na lice mesta, gde je zatekla zapečaćen lokal, dok radnici obližnjih objekata tvrde kako ništa nisu ni čuli ni videli, iako je lokal potpuno demoliran, što se može videti i sa fotografija.

PROČITAJTE JOŠ

Lokal je zapečaćen. Osim što na vratima objekta stoje dva upozorenja o zabranjenom ulasku, staklo je rasuto na sve strane.

Radnici iz obližnjeg lokala tvrde da ništa nisu videli i da nisu obavešteni o slučaju.

“Juče sam bila tu od ujutru do kasno popodne i ništa nisam videla, niti čula buku. Očigledno se nešto desilo posle moje smene, budući da sam jutros naletela na ružan prizor ispred kozmetičkog salona”, rekla je gospođa koja radi u lokalu pored.

Fotografije možete pogledati u galeriji ispod.

Prema našim saznanjima, ovu akciju su sproveli inspektori kriminalističke policije u saradnji sa Interventnom jedinicom 92.

Prilikom akcije, navodno je pronađena izvesna količina droge, dve vagice za precizno merenje, a zaplenjeno je 2.000 evra i tri autombila.

Uhapšena su tri muškarca i jedna žena – Marija Bulat, supruga pevača Marka Bulata.

Marija Bulat je nedavno, inače, učestvovala u rijalitiju “Zadruga”, a portal Nova.rs pokušao je da kontaktira Marka Bulata, koji do objavljivanja ovog teksta nije odgovarao na naše pozive.

Marko Bulat i njegova supruga Marija, inače su pre nešto više od 3 godine uhapšeni zbog narkotika u Crnoj Gori.

Marko i Marija Bulat Foto: E-stock/Aleksandar Nalbantjan
Marko i Marija Bulat Foto: E-stock/Aleksandar Nalbantjan

Crnogorska policija je tada uhapsila Bulata i suprugu Mariju zbog posedovanja narkotika. Pripadnici barske policije su tokom racije u baru na plaži “Tropski raj” u tašni Marije Bulat pronašli kokain i marihuanu.

Marko Bulat je takođe saslušan, a posle ispitivanja i priznanja njegove supruge da je droga njena i da je namenjena za ličnu upotrebu, pušten je iz policijskog pritvora.

Pre četiri godine pevač i njegova supruga takođe su senaš li u centru skandala zbog dva grama kokaina.

U velikoj akciji beogradske policije “Cunami”, uperene protiv narko-dilera, privedena je Marija Bulat (tada Nikolić). Ona je kasnije sklopila dogovor sa Višim tužilaštvom u Beogradu. Priznala je, u zamenu za uslovnu zatvorsku kaznu, da je od dilera kupila dva grama kokaina.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar