Glumica Lidija Vukićević je gostujući u jednoj emisiji otvoreno govorila o količini novca koju je zaradila ulogom Violete u kultnoj seriji "Bolji život", te u šta je uložila honorar.

PROČITAJTE JOŠ

„Od honorara u seriji ‘Bolji život’ ja sam napravila kuću na Dunavu u Golupcu“, rekla je glumica, pa otkrila da je od angažmana u reklamama nakon „Boljeg života“ zaradila toliko da je kupila čak dva automobila.

„Od reklama, zahvaljujući seriji, kupila sam dva automobila. Jedan je bio za mene, drugi je bio za tatu“, dodala je Lidija u emisiji „Šok tok“.

Inače, Lidija je ostvarila veliku popularnost zahvaljujući ulozi Violete, a mnogi komentarišu da se glumica nije mnogo promenila od emotivanja serije, s obzirom na to da i dalje izgleda veoma mladoliko.

Ona je nedavno otkrila i šta je njena tajna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

“Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospešuje rad kolagena. To kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je taj što se ja negujem od 18. godine. Moja je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade devojke smo počele da koristimo kreme za lice. Pored toga genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku. Pored toga, vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom”, otkrila je Lidija i dodala da je apsolutni pobornik prirodnog izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

“Na meni je sve prirodno. Kosu ne ispravljam, prirodno je kovrdžava. Obrve ne čupam, kao što se može primetiti. Imam svoje nokte, ne volim veštačke. Zubi su, takođe, moji. Nikada nisam želela da stavljam navlake i da imam neprirodno bele zube. Održavam ih tako što idem na svaka dva meseca kod zubara i koristim crnu pastu da bih zadržala belinu zuba”, ispričala je glumica.

Lidija trenutno glumi ministarku Milevicu Tankosić u hit seriji „Igra sudbine“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)