Lapsus bend: Prošlog leta smo svirali 56 puta, a sada samo 6

Showbiz 29. sep. 202022:30
Podeli:
Lapsus bend
Foto: Instagram/lapsusbandofficial

"Pre neki dan smo baš izračunali da smo prošle godine u ovo doba godine imali 56 održanih nastupa, a ovog leta samo šest. Ovo su velike promene, a mi se polako navikavamo", rekao je pevač Emir Aličković.

PROČITAJTE JOŠ

Kada se pre više od tri godine pročulo za Lapsus bend, momci nisu prestali sa radom. S obzirom na to da su zahvaljujući pesmama i spotovima za kratko vreme kupili publiku i stali u rang među najpoznatijim bendovima, članovi bosanskog sastava bili su angažovani na terenu više puta nedeljno i svirali velike koncerte na stadionima, u dvoranama i diskotekama. Međutim, situacija sa koronavirusom onemogućila im je rad pa im je sezona matene propala.

Pevač Emir Aličković kaže da su prošle godine tokom letnje sezone bili prebukirani, dok su ovog leta imali samo šest svirki.

Emir Aličković
Foto: Instagram/lapsusbandofficial

„Ova godina se prilično odužila. Pre neki dan smo baš izračunali da smo prošle godine u ovo doba godine imali 56 održanih nastupa, a ovog leta samo šest. Ovo su velike promene, a mi se polako navikavamo. Ne znam da li ćemo uopšte uspeti da se naviknemo.  U svakom slučaju, neću da se žalim. Srećan sam što se radilo tokom proteklih godina i što imamo sreću i privilegiju da živimo dobro u odnosu na mnoge ljude koje je korona unesrećila“, rekao je pevač.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar