Podeli
Aleksandar Srećković Kubura Foto:Nova S

Voditeljka Rada Đurić u emisiji "Među nama" ugostila je glumca Aleksandra Srećkovića Kuburu.

“Kad sam bio mali bio sam jako nestašan. Ja sam tokom života nastavio da se igram i da se trudim da ne porastem nešto previše, osim u kilaži, a i to se trudim da smanjim. Da, igram se i dalje. Volim da se pretvaram. Najviše me je fasciniralo kada sam kao mlad glumac gledao neke, sada već pokojne, stare glumce koji u tom trenutku imaju osamdesetak godina i onda razmišljam, kako je divno baviti se poslom u kojem sa osamdeset godina radiš ono što deca rade prirodno sa dve, tri godine, a to je da se pretvaraš da si neko drugi. I onda ja uživam u tom pretvaranju i dalje”, rekao je Kubura na samom početku razgovora.

Aleksandar Srećković Kubura Foto:Nova S

Predstava “Kerovi”, koju igraju Srđan Timarov i Aleksandar Srećković Kubura igraće se 6. februara u 19 časova u Teataru na Brdu.

“To je predstava u kojoj Srđan i ja igramo četrnaest rasa raznih pasa i pričamo priče o ljudima, ali iz vizure naših kućnih ljubimaca. Mi zapravo u toj predstavi pričamo o nekoj ljubavi u bilo kom obliku. Da li ona nedostaje, da li je ima previše, da li je to ljubav prema hrani, suprotnom polu, igri, godspodaru. Poslovica ‘Pas koji laje, ne ujeda’ je samo poslovica, pas koji laje u realnosti može itekako da ujede”, rekao je glumac u emisiji “Među nama”.

Ceo razgovor Rade Đurić i Aleksandra Srećkovića Kubute poslušajte u videu ispod:

Komentari

Vaš komentar