Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER

Fanovi porodice Kardašijan ovih dana nemaju preterano razloga za slavlje - Kim Kardašijan, objavila je na svojim društvenim mrežama da je nakon četrnaest godina emitovanja njihovom rijaliti programu "Keeping up with the Kardashians" došao kraj.

Kim se zahvalila fanovima i produkciji na dugogodišnjoj podršci, te istakla da joj je rijaliti program zauvek promenio život, ali da je ona zajedno sa članovima porodice odlučila da prekine dalje snimanje.

PROČITAJTE JOŠ

Počevši od 2008. godine pa do sada, zahvaljujući rijaliti programu i drugim ponudama, ona, njena majka i njene sestre, postali su multimilijarderi. Samo se bogatstvo Kim Kardašijan zasebno procenjuje na više od 900 miliona dolara.

Kim je rođena u Los Anđelesu 1980. godine. Stekla je medijsku pažnju kao prijateljica i stiliskinja Paris Hilton, ali je dobila više pažnje nakon objavljivanja snimka seksa iz 2003. godine sa Rej Džejem koji je izašao 2007. godine.

Kasnije iste godine, ona i njena porodica počeli su da se pojavljuju u rijaliti televizijskoj seriji „U korak sa Kardašijanima.“ Uspeh serije je ubrzo doveo do stvaranja spin-of serije kao što su Kortni i Kim osvajaju Njujork i Kortni i Kloi osvajaju Majami.

U poslednjnih nekoliko godina, Kim je povećala prisustvo na društvenim medijima, uključujući stotine miliona pratilaca na Tviteru i Instagramu.

Izdala je razne proizvode vezane za njeno ime, uključujući mobilnu igru Kim Kardašijan: Holivud, razne odeće i proizvode, foto-knjigu Selfiš i njenu istoimenu ličnu aplikaciju.

Njena veza sa reperom Kanje Vestom takođe je dobila značaju medijsku pokrivenost – pogotovo tokom proteklih godinu dana, otkako je odlučio da se kandiduje na predsedničkim izborima u SAD.

Par se inače venčao 2014. godine i imaju četvoro dece zajedno.

„Tajm“ časopis je uvrstio Kim na njihovu listu sto najuticajnijih ljudi 2015. godine,  dok ju je „Vog“ opisao kao „pop kulturnim fenomenom“ 2016. godine.  Kritičari i obožavaoci opisali su je kao ilustraciju pojma poznata po tome što je poznata.

Prijavljeno je da je ona najplaćenija rijaliti-televizijska ličnost 2015. godine, sa ukupnom zaradom većom od 53 miliona dolara.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i  Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)