Kejt Vinslet napadali zbog kilaže na početku karijere

Podeli:
Foto: EPA/PAUL BUCK

Kejt Vinslet, zvezda "Titanika", prisetila se bolnih trenutaka i kritika koje je dobijala zbog njene težine u vreme kada je objavljen ovaj kultni film.

PROČITAJTE JOŠ

Glumica, koja danas ima 45 godina, osvrnula se na okrutnost tabloida koji su podržavali njeno omalovažavanje kasnih 90-ih, kada je imala 19 godina.

„Bilo je gotovo smešno koliko su novinari bili kritični i direktini. Prokomentarisali bi moju težinu, procenili čemu težim, ispisali navodnu dijetu na kojoj sam bila. Bilo je kritično i užasno, tako uznemirujuće za čitanje“, rekla je u novom intervjuu za „The Guardian“.

Priznaje da je sve to jako uticalo na njeno samopouzdanje, te da zbog toga nije želela da ode u Holivud.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official)

„Kad sam imala dvadeset, ljudi su puno razgovarali o mojoj težini. Pozivali su me da komentarišem svoj fizički izgled, a onda sam dobila epitet da sam odvažna i otvorena. Ne, samo sam se tada branila“, objašnjava ona.

U to vreme kritike su je pogađale, ali je istakla da se sad puno toga promenilo.

„Bila sam dirnuta time koliko je sada sve drugačije. Verujem da danas žene osećaju međusobnu povezanost i sada se manje boje da kažu ono što misle“, dodala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official)

Glumica se prisetila komentara Džoane Rivers koja je govorila: „Da je Kejt Vinslet izgubila nekoliko kilograma, Titanik nikada ne bi potonuo.“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar