Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

"Da li su zajedno ili ne, to je njihova stvar. Pitajte njih. Neka im Bog da svu sreću u životu, a za sve druge pojedinosti je veoma neodmereno i nekulturno da ja pričam o njima. Ne vredi, ne može čovek više da se odbrani od tih pitanja", rekao je Dragan Kojić Keba povodom spekulacija da se njegov sin Igor Kojić i pevačica Severina Kojić razvode.

PROČITAJ JOŠ

Dragan Kojić Keba izbegava da javno priča o odnosu njegovog sina Igora Kojića i Severine Kojić. S obzirom na razne spekulacije da se pevačev naslednik i pevačica razvode, Keba ni ovog puta nije želeo da odgovori na to pitanje, s opravdanjem da je nekulturno da on komentariše tuži bračni život.“Da li su zajedno ili ne, to je njihova stvar. Pitajte njih. Neka im Bog da svu sreću u životu, a za sve druge pojedinosti je veoma neodmereno i nekulturno da ja pričam o njima. Ne vredi, ne može čovek više da se odbrani od tih pitanja“, rekao je folker u emisiji „Grand news“ i dodao da su o njemu kružile razne priče koje su netačne.

Foto:[email protected]

„Svedok sam raznih interpretacija uopšte o mom životu, javno pojedinih likova koji ne zaslužuju da budu tu gde jesu i da se uopšte pojave. Pričaju neke budalaštine i gluposti. Ma, pričajte šta god hoćete. Uvek sam znao ko sam, šta sam. Džepom i dušom nikome ne duguje. Uživam u slobodi u mojim grudima, primam s ljubavlju jer s ljubavlju emitujem“, završava Keba.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.