Podeli
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dugoočekivani trejler za film Kruela, koji prati život ozloglašene Kruele Devil iz crtanog filma 101 dalmatinac konačno je objavljen. Inspirativna priča o životu zlobne grofice koja je ranije bila predstavljana samo kao zlikovac dobiće novi obrt. I ovo nije prvi put da se Dizni odlučio da svoje negativne publici predstavi u drugačijem ruhu.

Jedna od najtraženijih holivudskih glumica Anđelina Džoli, nedavno se vratila u ulozi najopasnije i najmisterioznije veštice našeg detinjstva. Više nije Zla vila – sad je Gospodarica zla.

“Grdana – Gospodarica zla” je nastavak filmske bajke “Grdana – Zla vila”, u kojoj je Anđelina Džoli dala potpuno novi lik Grdani, najmoćnijoj Diznijevoj negativki koju znamo iz “Uspavane lepotice”.

U tom filmu ispratili smo događaje koji su joj skamenili srce, toliko da je proklela princezu Auroru… Novi film istraživao je komplikovan odnos vile sa rogovima i buduće kraljice, koje formiraju novi savez i suočavaju se sa novim protivnicima u njihovoj borbi da sačuvaju kraljevstvo i magična stvorenja koja žive u njemu.

To je bio prvi put da je Dizni svom negativcu dao pozitivnu notu i humanizovao ga na filmu. Sada se isto dešava i sa Kruelom.

PROČITAJTE JOŠ

Ema Stoun glumi kultnu Kruelu, a novi igrani dugometražni igrani film govori o pobunjeničkim ranim danima ozloglašene – i notorno pomodne – zlice, legendarne Kruele Devil. Smešten u 1970-e u Londonu, usred pank rok revolucije, prati mladu prevarantkinju Estellu, pametnu i kreativnu devojku odlučnu da se proslavi svojim dizajnom.

Sprijateljila se s parom mladih lopova koji cene njen apetit za nestašlukom i zajedno su u stanju da grade život za sebe na londonskim ulicama.

Jednog dana, Estellin njuh za modu upada u oči baronice fon Hellman (Ema Tomson), modne legende koja je poražavajuće šik i zastrašujuće visoka. Ali njihova veza pokreće tok događaja i otkrića zbog kojih će Estella prigrliti svoju opaku stranu i postati hrapava, modna i osvetoljubiva Kruela.

Premijera filma očekuje nas 28. maja, a do tada uživajte u prvom trejleru.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar