Podeli
Foto: Nova.rs/YAEMINA BEAUTY

"Poželela bih joj čvrstog muškarca koji može da stoji uz nju i da je prati i podržava. Muškarac mora biti ljubav i podrška, a to svaka žena želi. Doduše, nisam je videla dugo pa nismo stigle da obavimo te razgovore, a i da jesmo, svakako bi ostala tajna (smeh)", rekla je pevačica za portal Nova.rs.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Jelena Tomašević nema mnogo prijatelja na estradi, ali trudi se da očuva prijateljstva sa malim brojem kolega koje voli i poštuje. Jedna od njih je Emina Jahović, koju obožava privatno, a izuzetno ceni poslovno. Nakon što se Jahovićeva nedavno požalila da želi da pronađe muškarca njenih snova, Tomaševića objašnjava kakav partner treba da bude da bi parirao njenoj prijateljici.

“Poželela bih joj čvrstog muškarca koji može da stoji uz nju i da je prati i podržava. Muškarac mora biti ljubav i podrška, a to svaka žena želi. Doduše, nisam je videla dugo pa nismo stigle da obavimo te razgovore, a i da jesmo, svakako bi ostala tajna (smeh)”. Ogroman poduhvat je napravila sa promocijom koju je nedavno održala, ne znam ko bi se usudio na to. Skidam joj kapu za sve što je do sad uradila, ne samo kad je kozmetika u pitanju nego i pisanje pesama, snimanje… Meni je napisala hit “Vertigo”, kao i mnogim kolegama”, rekla je Tomaševićeva.

Za razliku od Emine koja je nedavno promovisala svoju kozmetiku u Beogradu, Jelena kaže da ona ne preteruje u šminkanju.

– Prepustila bih se Emininim rukama kada je šminkanje u pitanju. Moguće da preterujemo sa šminkom, ne pojedinačno, nego sve mi žene. Ali zar to nije naša čar? Mislim, i da se sređujemo i da se šminkamo, lickamo, mackamo. Kada nam je do toga, što da ne, a kada nam nije do toga, treba da idemo bez šminke. Često se sama šminkam i ne trošim preterano novac na to – poručila je Tomaševićeva.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar