Jelena Karleuša: Moj posao je da budem seks bomba

Showbiz 05. nov. 202010:31
Podeli:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

U sledećoj epizodi takmičenja "Zvezde Granda" opet je u centru pažnje bila Jelena Karleuša. Ona je svoje stavove kao po običaju jasno i glasno iznosila, ne obazirući se na to šta će ko da misli. Posle ovih njenih reči, mnogim ženama neće biti drago.

PROČITAJTE JOŠ

Karleušinih komentara plaše se mnogi kandidati. Često zna da bude surovo iskrena i ne zanima je da li će njena brutalnost povrediti kandidata. U emisiji koju ćemo gledati u subotu, pevačica se dotakla trudnoće i majčinstva.

– Žene na Balkanu, kada se porode, tako se raskrave, tako se raz*uziče. Zato muškarci varaju! Zato što oženi jedno, a posle porođaja dobije nešto totalno drugo – rekla je Karleuša u studiju i podsetila javnost kako je najmanje uvažavaju u njenoj zemlji:

– Mene, bre, stranci hvale, šalju mi svetski dizajneri, a ovde moram da brišem komentare (tipa) „ti si majka dvoje dece“, „ti si ku*va“. Ma ko ti je ku*va, mrš! – ljutito je rekla Jelena.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

– A zašto si do pre pola godine imala toliku gu*icu? To me interesuje – pitao je Karleušu Saša Popović, na šta mu je ona odgovorila:

– A hoćeš da kažeš da sada nemam?

Popularna pevačica je istakla da ne kuva i ne pegla, već da ima žene koje to rade za nju, i naglasila je da je njen jedini posao da bude seks bomba.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar