Jednoglasni: Šta poznati kažu o Crnoj Gori i Milovom padu

Showbiz 31. avg. 202012:04
Podeli:
Vlado Georgiev, Ivan Ivanovic, Viktor Savic
Foto: Arhiva

Pobeda opozicije na izborima u Crnoj Gori odjeknula je regionom i uzburkala društvene mreže, između čestitki i političkih prognoza u startu su prostor zauzele fore i mimovi na tu temu, ali i komentari domaćih javnih ličnosti koji su slavili pad Mila Đukanovića.

Pobeda opozicije u Crnoj Gori slavila se i u Podgorici i u Beogradu, a kako to obično biva, najviše na društvenim mrežama. Među javnim ličnostima koji su Crnoj Gori čestitali „korak ka budućnosti“, ali i koji su imali drugačije, ili neutralno mišljenje o tamošnjim izborima, izdvojili su se muzičar Vlado Georgiev, kome je nedavno zabranjen ulazak u Crnu Goru zbog podrške opoziciji, ali i glumica i producentkinja Bojana Maljević, voditelj Ivan Ivanović, glumac Ammar Mešić, voditeljka i novinarka Tatjana Vojtehovski, itd.

Vlado je u seriji Tvitova podržao pobedu opozicije, isprva govoreći da je Crna Gora „ustala“.

Potom je pozvao na mirnu proslavu kod kuće, apelujući na ljude da ne izlaze na ulicu.

Podelio je i šaljivu fotografiju Mila Đukanovića i predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koju je kasnije ripostovao i voditelj Ivan Ivanović.

Glumica i producentkinja Bojana Maljević, poželela je Crnoj Gori „mnogo sreće i pameti posle izbora“, ali se i našalila na račun Srba, navodeći da „nismo dobili izlaz na more“.

„Diktator dole“, kratko je napisao glumac Ammar Mešić.

On se potom nadovezao, postavljajući pitanje – „zašto me pitate kada će Vučić da padne?“

Glumac Viktor Savić, takođe je na Instagramu podelio objavu vezanu za pobedu opozicije u Crnoj Gori.

„S reči o pokajanju Gospod je počeo Svoju nauku, a s rečima praštanja završio je. Pokajanje je seme, opraštanje je plod. Nikakvu hvalu nema seme, koje ne donosi ploda. Nikakvo pokajanje nema vrednosti bez opraštanja. Šta bi bilo društvo ljudi bez opraštanja? Jedan zverinjak usred prirodnog zverinjaka“, napisao je glumac ispod nekoliko ilustracija koje govore o promeni koja će uslediti nakon rezultata izbora.

„Pozdrav iz slobodne Crne Gore“, „Pobeda konačno“, „Slava Bogu“, samo su neke od rekacija ispod glumčeve objave.

Voditeljka i novinarka Tatjana Vojtehovski, takođe je dvosmisleno, kažu neki, komentarisala rezultate izbora u Crnoj Gori.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar