Podeli
Foto: Sipa Asia / ddp USA / Profimedia

Četrdesetogodišnja japanska glumica Juko Takeuči nađena je mrtva u svom stanu u Tokiju.

Policija je pokrenula istragu, a prema pisanju medija, ova nagrađivana glumica, majka dvoje dece, najverovatnije je izvršila samoubistvo.

Telo glumice je našao njen suprug, takođe glumac Taiki Nakabajaši, a lekari u bolnici su mogli samo da konstatuju njenu smrt, prenosi BBC.

Takeuči je bila poznata glumica u Japanu, a najviše su je znali po ulozi u čuvenom japanskom horor filmu “Ring” iz 1998. godine. Svetsku popularnost stekla je 2018. igrajući u seriji “Mis Šerlok“ u produkciji HBO.

Iako još nije zvanično potvrđeno da je glumica sebi oduzela život, ovo je još jedan od mnogobrojnih slučajeva samubistava poznatih, talentovanih ljudi u Japanu.

Početkom ovog meseca samoubistvo je izvršila poznata japanska glumica Sei Ašina, a u julu glumac Haruma Miura i rvačka zvezda Hana Kimura u maju, navodi BBC.

Japan ima jednu od najviših stopa samoubistava na svetu, iako nanoviji podaci pokazuju da je u opadanju broj onih koji oduzimaju sebi život od kada su uvedene preventivne mere 2015. godine, saopštila je Svetska zdravstvena organizacija.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar