Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Paris Hilton prvi put je rešila da otvori dušu i progovori o zlostavljanju koje je proživela u tinejdžerskom dobu. U intimnom i potresnom dokumentarcu koji je snimila, Paris je otkrila da je bila zlostavljala i maltretirana.

„Toliko dugo sam zakopavala istinu. Desilo se kasnih devedesetih, ali sam ponosna na to kakva žena sam postala. Moji roditelji bili su strogi, a ja buntovnica, kažnjavali su me tako što su mi uzimali kartice, telefon, ali nije upalilo, i dalje sam izlazila“, rekla je ona u dokumentarcu, a potom dodala da je završila u internatu.

PROČITAJTE JOŠ

„To je trebalo da bude škola, ali nije bilo tako. Od kada se probudim, vrištali su mi u facu, tortura je bila konstantna. Zlostavljali su me, mislim da im je cilj bio da nas slome. Tukli su nas i davili, želeli da stvore strah kako bi ih svi slušali. Mrzela sam svoj život.“

„Sa porodicom sam pričala jednom u tri meseca. Htela sam da pišem roditeljima o tome šta su radili, ali su mi oni govorili da mi niko neće verovati. Želim da se ovakve ustanove zauvek zatvore, dosta je maltretiranja“, dodala je ona.

Rijaliti zvezda objaviće dokumentarac This Is Paris, 14. septembra na Jutjub kanalu. U prvoj najavi otkrila je da će javnost saznati stvari koje je ranije „čuvala sakrivene“.

Predstavnici škole nisu demantovali ove izjave, navodeći da je škola prodata 2000. godine i da ne mogu da komentarišu postupke prethodnih vlasnika.

Hilton do sada nije želela da govori na ovu temu, jer ju je bilo sramota, ali smatra da je vreme da ovim školama odzvoni.

„Želim da budem glas te dece i odraslih koji su prošli kroz ova iskustva. Želim da ovakve stvari prestanu za sva vremena i učiniću sve što je u mojoj moći da to uradim,“ završila je ona.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.