Electra Elite
Foto: Igor Živković

Transrodna pevačica Electra Elite, koja se proslavila duetskom pesmom "Lepa sam" koju je snimila sa Anđelom Vujović Angelinom, očigledno ne trpi posledice koronavirusa, za razliku od većine njenih kolega, jer se razbacuje novcem na sve strane. Ona je za vikend izvela prijatelje na večeru u jedan prestonički restoran, a kako saznajemo, konobara je počastila sa 300 evra bakšiša, gurnuvši mu u krišom u džep da niko ne vidi.

PROČITAJTE JOŠ

Poznato je da Electra u svoju muzičku karijeru ulaže dosta novca, ali se nije znalo da je u duši boem, te da za jedan ceh plaća i do dve, tri prosečne srpske plate. Da je darežljive ruke, pokazala je ovog vikenda kada se sa društvom provodila tačno do fajronta, odnosno do 23 sata.

Foto: Igor Živković

„Electra se godinama unazad bavi poslovima u inostranstvu i uspela je da zaradi za svoje potrebe. Šta više, i dalje se pored pevanja bavi biznisom i na taj način ima mesečnih priliva na bankovni račun. Međutim, nije od onih osoba koje svakodnevno troškare pare na krpice, obuću, tašne već kada pazari, onda kupi kvalitetno. S druge strane, nije „stipsa“ i u društvu se uvek prva hvata za novčanik, bez obzira na to da li sedela u muškom ili ženskom društvu. Tako je bilo i ovog vikenda, kada je izvela nekoliko ljudi u grad. Jedan njen saradnik proslavio je rođendan, a ona je poručivala pića na pola sata, hranu, a na sve to napravila je iznenađenje sa vatrometom u dogovoru sa konobarima. Kada je donet račun, Electra nije dozvolila drugu da plati jer je imala želju da ona počasti za njegov rođendan. Kada je spustila novčanice na račun, šapnula je nešto konobaru, ubacila mu u džep tri novčanice od po 100 evra i srdačno mu se zahvalila na ljubaznosti“, kaže naš izvor sa lica mesta.

Foto: Igor Živković

Podsetimo, pevačica je inače ekscentričnog izgleda iz Švajcarske, koja do sada nije bila poznata domaćoj javnosti. Pre trinaest godina odlučila da promeni život, iako iza sebe ima brak i dvoje dece, koja je maksimalno podržavaju u svemu i nijednog trenutka je ne osuđuju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (1)