Nikolas Kejdž
Nikolas Kejdž Foto: EPA/ETIENNE LAURENT

Oskarovac Nikolas Kejdž otkrio je Merlinu Mensonu zanimljivu kockarsku anegdotu, koja je doprinela činjenici da ga mnogi smatraju legendom.

PROČITAJTE JOŠ

Slavni glumac karijeru je započeo malom ulogom u kultnoj komediji „Zlatno doba u Ridgemontu“ iz 1982. godine. Od tada je glumio u brojnim filmovima povezanim s Las Vegasom i kockanjem, a za jedan od njih, „Napuštajući Las Vegas“, 1996. godine nagrađen je i Zlatnim globusom.

No, nakon što je doneo brojne upitne finansijske odluke (uključujući i kupovinu 15 kuća i ukradene dinosaurosove lobanje, koja ga je koštala 276 hiljada dolara), našao se u problemima i počeo je da prihvata manje-više bilo koju ulogu koja bi mu bila ponuđena.

Tokom godina, Kejdž je postao izvor fascinantnih anegdota, a neke od njih podelio je u intervjuu s Merlinom Mensonom. U jednom trenutku njihovog razgovora tema je postala kockanje, a Kejdž, koji živi u Las Vegasu, otkrio je da izbegava kazina. Ipak, Kejdž je jednom, pre oko 30 godina, seo za kockarski sto, a zbog onog što je usledilo mnogi su ga opet nazvali legendom.

View this post on Instagram

#nicolascage #actor #movie #cinema #hollywood #film

A post shared by Nicolas Cage (@nicolascagefans) on

„Bio sam na Bahamima, ušao sam u kazino i osećao se pobednički, kao da ništa ne može da krene po zlu. Moja igra je bila rulet. Ušao sam s 200 dolara i nisam propustio broj, do te mere da je gospođa koja je vrtela točak rekla kako joj nema ništa slađe od ponavljača“, ispričao je on, pa dodao:

View this post on Instagram

#nicolascage #actor #film #hollywood #movies #cinema

A post shared by Nicolas Cage (@nicolascagefans) on

„Za 20 minuta pretvorio sam 200 u 20 hiljada dolara, pa sam otišao i našao sirotište na Bahamima, upoznao svu decu i direktorku i rekao: ‘Ovo je za vas.’ Stavio sam joj 20 hiljada dolara u ruke i odšetao. Nikad više se nisam kockao, jer da jesam, to bi uništilo snagu tog trenutka“, poentirao je glumac.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)